Companii Stiri Tech

eMAG cauta 44 de interni talentati

21 mai 2015 2 min

eMAG cauta 44 de interni talentati

Reading Time: 2 minute

eMAG deschide 44 de pozitii de stagiar – un numar dublu fata de anul trecut – in departamentele IT, Platforms, Finance si HR in cadrul programului „eMAG Talent Internship” adresat studentilor si absolventilor din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Programul, aflat la cea de-a doua editie, a inceput pe 20 mai si le ofera participantilor posibilitatea de a lucra alaturi de specialistii eMAG si de a acumula experienta in domenii precum software development, infrastructura IT, content&knowledge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare interna si learning & development.

Inscrierile se fac pe www.emag.ro/internship, pana pe 7 iunie

„Internii vor fi coordonati si ajutati pe parcursul intregului program de mentorii din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG. Bazandu-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotarat sa extindem numarul de locuri deschise pentru editia din 2015. In urma programului de vara trecuta, aproape toti cei 22 de studenti au fost angajati, iar in acest moment fac parte din echipele noastre”, declara Cristina Solea (foto), manager de recrutare in cadrul eMAG.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 36 de pozitii in patru arii din business, care definesc specializarile din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipa de interni in acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, in aria Software Development.

Tinerii care se inscriu in programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra in cadrul centrelor de dezvoltare software din cele doua orase.

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR) se vor derula in perioada iulie -august si vor fi platite, iar la finalul acestora cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: