Companii Stiri

eMAG pentru copii

17 nov. 2014 < 1 min

eMAG pentru copii

Reading Time: < 1 minut

eMAG a deschis un magazin dedicat categoriei de produse pentru copii in Grant Shopping Center din Crangasi, Bucuresti.

Noul magazin eMag Baby pune la dispozitia clientilor o oferta de produse atent selectionate, dar si o echipa de specialisti care vor putea consilia parintii, de la modul in care sa amenajeze camera copiilor, ce hrana ar trebui oferita bebelusilor in functie de etapele de dezvoltare, cum sa aleaga scutecele potrivite in functie de greutatea copiilor, care este scaunul de masina potrivit, sau ce carucior sa aleaga tinand cont de nevoile si de spatiul de depozitare.

In cadrul magazinului este amenajata si o camera speciala pentru alaptare si un loc in care copiii pot testa jucariile preferate.

“Categoria de produse pentru copii – inclusiv bebelusi si jucarii – a crescut cu peste 300% fata de anul trecut. Deschiderea magazinului eMAG Baby este o decizie care a venit natural in strategia eMAG de a deveni un specialist pe fiecare categorie de produse. Ne dorim sa le oferim clientilor nostri o experienta completa. Din interactiunea directa cu fiecare parinte si fiecare copil in parte vom intelege foarte bine nevoile acestora si astfel putem personaliza atat oferta, cat si experienta lor in site-ul www.eMAG.ro”, a declarat Ana Maria Igna, Commercial Director, Baby & Toys.

Clientii vor putea beneficia si de alte tipuri de servicii organizate in magazin: cursuri de puericultura, elaborarea de liste de cadouri pentru evenimente speciale (botezul, aniversari) sau instalarea gratuita a scaunelor auto pentru copii.

Prin acest demers eMAG, cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania, urmareste sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori din piata produselor pentru copii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: