Companii Stiri

Marks & Spencer isi extinde businessul in Romania

28 mai 2015 < 1 min

Marks & Spencer isi extinde businessul in Romania

Reading Time: < 1 minut

Retailerul britanic Marks & Spencer a deschis doua magazine concept store in Bucuresti, in Plaza Romania si Mega Mall, cu suprafete de 1.600, respectiv 1.650 mp, care au la baza cel mai nou concept de design al retailerului.

In interiorul noilor magazine, compania a lansat in premiera in Romania sectiunea M&S Food, care ofera 600 de tipuri de produse alimentare realizate in exclusivitate pentru Marks & Spencer.

Spatiul de retail detinut de companie pe piata din Romania a crescut aul acesta cu 30%, iar num`rul angajatilor a crescut si el cu 20%. In prezent, reteaua Marks & Spencer din Romania cuprinde un total de 6 magazine, 4 in Bucuresti, unul in Constanta si unul in Iasi. Compania, care aniverseaza 15 ani pe piata din Romania, comercializeaza sub branduri proprii articole vestimentare si accesorii pentru femei, barbati si copii, precum si produse alimentare realizate exclusiv pentru Marks & Spencer.

„Romania reprezinta piata noastra prioritara in regiunea Balcanilor, iar strategia noastra pentru regiune este de a oferi experiente imbunatatite clientilor nostri prin inovatii in colectiile vestimentare si prin noua ambianta din magazinele noastre”, a declarat Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans. Acesta a adaugat ca, din toamna acestui an, magazinele din Romania vor fi aprovizionate direct din depozitul central din Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: