Stiri Tech

„Emoji” de „dor”, creat de români

10 aug. 2016 < 1 min

„Emoji” de „dor”, creat de români

Reading Time: < 1 minut

Vodafone România va crea primul emoji (pictograma web) care exprimă cuvântul „dor”, pornind de la viziunea românilor asupra acestui cuvânt. Răspunsurile la întrebarea „Ce înseamnă dorul pentru tine?” au fost colectate atat fizic, de o echipă mobilă a operatorului, precum și online, pe pagina de Facebook dedicată (“Emojinează”).

Românii vor putea vota imaginea care exprimă cel mai bine cuvântul „dor”, pana in data de 17 august 2016, accesând tab-ul DOR de pe pagina „Emojioneaza”.

Imaginea care va strange cele mai multe voturi va fi apoi inclusă în aplicația Romoji, prima colecție de „stickers emoji” cu specific românesc, lansată de Vodafone Romania, care poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play.

Imaginile care se regăsesc cel mai des în răspunsurile românilor la întrebarea „Ce înseamnă dorul pentru tine?” sunt legate de persoanele apropiate, de mâncărurile preferate gătite de mamă, de momente speciale petrecute cu prietenii, de activitățile preferate din copilărie, de locurile în care au petrecut vacanțe sau de piesele de port popular specific romanesti. Cei mai multi oameni vad un „emoji” de dor direct legat de manifestări de emoții sau afecțiune.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: