Companii Stiri

Endava are un nou sediu in Pitesti

23 ian. 2015 < 1 min

Endava are un nou sediu in Pitesti

Reading Time: < 1 minut

Endava a inaugurat cel de-al patrulea centru de dezvoltare din Romania, in Pitesti, unde planuieste sa angajaze o suta de specialisti IT in urmatorii trei ani, iar in urmatoarele 12 luni va investi 125.000 de euro in noul centru.  

Compania a ales sa deschida un nou sediu in Pitesti datorita potentialului de dezvoltare al orasului, mai ales daca sunt luate in calcul progresul recent si planurile de investitii in infrastructura, precum si potentialul universitatii din Pitesti, care are o oferta bogata in ceea ce priveste studiile tehnice. Apropierea de Bucuresti, fapt ce asigura o comunicare rapida si usoara intre cele doua centre, a reprezentat un alt factor important in alegerea orasului Pitesti pentru o noua locatie Endava.

“Deschiderea unui nou sediu in Pitesti face parte din strategia noastra de crestere organica, consolidand pozitia pe piata din Romania. Noul sediu va beneficia de o stransa colaborare cu cel din Bucuresti si ne asteptam ca acest lucru sa contribuie la o dezvoltare rapida”, spune John Cotterell, CEO Endava.

Ultimii doi ani au adus companiei o crestere cu peste 80% a numarului de angajati in Romania si continua sa fie foarte activa in recrutarea de specialisti IT pentru celelalte trei centre de dezvoltare si suport pe plan local, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, unde compania numara peste 1.200 de angajati. Printre pozitiile pentru care se fac recrutari in prezent se numara Senior .Net Developer, Automation Tester, Software Tester, Security Test Engineer si Java Developer. “Planificam sa recrutam aproximativ 50 de persoane pana la finalul anului 2015 si ne dorim sa construim in Pitesti o echipa solida de cel putin 100 de persoane in urmatorii trei ani”, spune Radu Grosu, Delivery Director in cadrul centrului Endava din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: