Stiri

Ensight Management Consulting recruteaza

2 oct. 2015 2 min

Ensight Management Consulting recruteaza

Reading Time: 2 minute

Ensight Internship photoOdata cu inceputul noului semestru universitar, Ensight Management Consulting lanseaza o noua campanie de recrutare de absolventi si studenti pentru o noua editie a evenimentului “Ensight Internship Challenge”, care va avea loc in data de 30 octombrie 2015.

Evenimentul se adreseaza studentilor din anii terminali si absolventilor, de universitate sau program de master din tara si strainatate, care doresc sa urmeze o cariera in domeniul consultantei de management.

Cei mai bun icandidati vor fi premiati cu câte un internship de 3 luni (dintre care doua luni platite) in echipa Ensight Management Consulting.

Testarea propriu zisa presupune rezolvarea unui studiu de caz in echipa, iar cei mai buni dintre candidati, care vor arata dinamism, pasiune si creativitate,vor avea posibilitatea de a lucra alaturi de consultantii Ensight pe diferite proiecte,vor invata metodologia de lucru si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare profesionala, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

Mesajul campaniei din aceasta toamna subliniaza importanta unui program de internship pentru un student la inceputul carierei si necesitatea ca acest program sa ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesionala.

“La Ensight, ne facemsinguri cafeaua. Tu doar experimentezi domeniul consultantei”, este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2015.

Cei interesati de acest program sunt rugati sa se inscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship si sa il trimita, impreuna cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro pâna la data de 19 octombrie 2015.

De asemenea, studentii sunt invitati sa participe la prezentarile sustinute de catre consultantii Ensight in universitatile din capitala. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de eveniment.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: