Antreprenori by eMAG Stiri

Esecul – prietenul profund al antreprenorului

30 mart. 2016 < 1 min

Esecul – prietenul profund al antreprenorului

Reading Time: < 1 minut

Avem voie sa gresim si este minunat ca putem face asta, in felul acesta invatam, considera Felix Tataru, presedinte-fondator al GMP Group, adaugand ca esecul este prietenul profund al antreprenorului.

“Stiti probabil vorba <desteptul invata din experienta altora, prostul din experienta proprie>. Eu am aflat-o destul de tarziu”, a spus Felix Tataru, la conferinta ADN Antreprenor. El a aratat ca i s-a pus intrebarea <ce ti-ai spune tie cel de acum 20 de ani>. “Mi-as spune doua lucruri: invata din greselile altora! si mi-as mai spune ca ideile nu sunt ale noastre, ele plutesc. Meritul nostru este de a primi ceva, nu suntem posesori”, a spus fondatorul GMP.

Dar dincolo de greseli si esecuri, antreprenorii au darul ca nu au nevoie de certitudini si pot sa ia o decizie atunci cand au la dispozitie informatii putine. “Majoritatea oamenilor care lucreaza in corporatii are nevoie de certitudini, trebuie sa fie sigur ca sa faca ceva”, a aratat Tataru.

A face vs a fi

Ce ar face Felix Tataru altfel? “Un antreprenor este definit de verbul <a face>. De dimineata pana seara facem lucruri. Ne place sa facem lucruri si uitam sa fim si cine suntem! Stam intr-o himera care ne tine departe de noi insine si niciodata nu avem timp liber. Asta as face din nou – as fi mai atent cu <a fi>, pentru ca foarte multi ani am facut”, a spus fondatorul GMP Group.

“Credeam ca am succes. Cele mai tari campanii, cea mai tare agentie, agentia independenta a anului… da, dar in timpul acesta, Nadia statea singura cu copii. Acolo trebuia sa fiu, nu sa fac in alta parte”, a completat Felix Tataru.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: