Stiri Tech

Proiectoare pentru munca de acasă și educație digitalizată

19 oct. 2020 < 1 min

Proiectoare pentru munca de acasă și educație digitalizată

Reading Time: < 1 minut

Epson lansează opt modele noi de proiectoare laser, ideale pentru a fi folosite în mediul business sau cel educațional, inclusiv pentru munca de acasă. Noile echipamente facilitează colaborarea între colegi și include modelele interactive EB-735Fi și EB-725Wi și modelele standard EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W și EB-L200.

Echipate cu o sursă de lumină laser ce nu necesită mentenanță, proiectoarele oferă imagini mari și luminoase, potrivite pentru mediile de lucru adaptate la noile reglementări privind distanțarea socială și lucrul de acasă. Noile modele facilitează colaborarea între echipe și partajarea de conținut atât în spațiul de întâlnire, cât și de la distanță, cu colegii sau studenții care se alătură sesiunii din alte locuri. Ele pot fi folosite împreună cu o tablă antibacteriană, pentru un mediu de lucru mai igienic.

Modelele interactive au integrată o funcție de ecran divizat, capabilă să afișeze până la patru tipuri de conținut simultan în aceeași imagine, eliminând nevoia de ecrane suplimentare. În plus față de o durată de viață lungă, toate modelele au funcție wireless integrată și Screen Mirroring (Miracast), facilitând partajarea conținutului de pe mai multe dispozitive. Imaginile livrate de noile proiectoare se deosebesc de cele ale ecranelor TV prin lipsa umbrelor, a strălucirii prea puternice sau a unghiului de vizualizare mort.

Proiectoarele vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2021. 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: