Companii

Evenimentele Biz în 2019

18 ian. 2019 2 min

Evenimentele Biz în 2019

Reading Time: 2 minute

Oamenii care fac diferența, profesioniștii care contează, inovatorii care vorbesc deschis despre succes, dar și despre eșec vor fi și în 2019 pe scena evenimentelor organizate de Biz.

Dacă ți-ai propus ca în 2019 să treci la următorul nivel în business sau să pornești pe un drum nou, evenimentele de business reprezintă oportunități excelente de a învăța, de a face networking și de a genera idei care să fie aplicate apoi în viața de zi cu zi. Vino la evenimentele Biz, ascultă, interacționează, învață și apoi aplică și vei vedea diferența în ceea ce faci nu doar în business, ci și în viața personală.

Echipa Biz a pregătit și pentru acest an conferințe și evenimente dedicate domeniilor cu impact decisiv asupra mediului de business. Cum social media se transformă zi de zi sub ochii noștri, continuăm Social Media Summit, dar și Social Media Camp, singura tabără de social media, care și anul acesta va avea trei ediții cu și despre creatori de conținut, influenceri, strategii și canalele „hot” ale momentului. Oamenii și companiile care au impact nu doar la nivel național vor fi premiate la Gala Valori de România, ajunsă la a patra ediție.

Profesioniștii din companii și antreprenorii vor putea afla cele mai noi tendințe din domeniile de business relevante la noile ediții ale Biz PR Conference, Best Marketing (București și Cluj), ADN Antreprenor sau BrandRo.

Printre evenimentele noi pe care le lansăm în 2019 se numără Content Creators Conference – un eveniment unic despre crearea de conținut relevant de brand, storytelling și oamenii care crează content atractiv și eficient, precum și App.ly – conferință dedicată tinerilor dornici să descopere ce carieră li se potrivește și companiilor pornite în căutarea de talente.

Descarcă lista evenimentelor Biz din 2019 accesând link-ul de mai jos:

Calendar Evenimente Biz 2019

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: