Stiri

Expozitie foto si concert jazz la resedinta ambasadorului Slovaciei

27 apr. 2015 < 1 min

Expozitie foto si concert jazz la resedinta ambasadorului Slovaciei

Reading Time: < 1 minut

Fundatia Scheherazade impreuna cu Fundatia Estuar si Primaria Bucsani deruleaza proiectul: “Un drum in viata: Bucsani – intre Bucuresti si Europa!” – Servicii sociale pentru copii si tineri din mediul rural din judetul Giurgiu. Proiectul este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Fundatia Scheherazade impreuna cu elevii voluntari de la Scoala Americana din Bucuresti organizeaza o expozitie de fotografie astazi, 27 aprilie. Evenimentul caritabil va avea loc la resedinta ambasadorului Slovaciei, Excelenta Sa, domnul Jan Gabor.

Prin evenimentul caritabil organizat astazi, la resedinta ambasadorului Slovaciei, din strada Vasile Lascar 41-43, Fundatia Scheherazade isi propune sa stranga fonduri pentru a le putea oferii conditii de trai mai bune copiilor din Bucsani prin intermediul donatiilor si a diverselor licitatii. In cadrul evenimentului va avea loc si un concert de jazz sustinut de voluntarii de la Scoala Americana din Bucuresti.

Bucsani este o localitate din judetul Giurgiu cu 6.500 de locuitori care traiesc in saracie, in care sanatatea copiilor este grav afectata din cauza alimentatiei nepotrivite si care au conditii minime de crestere, dezvoltare si educatie. Statisticile ingrijoratoare au sustinut initierea acestui proiect, in conditiile in care doar 6% dintre familii au ca sursa de venit salariul, restul traind din venitul minim garantat si alocatii. Actiunea doreste sa reduca marginalizarea si excluderea sociala a copiilor si tinerilor din comuna care provin din familii foarte sarace printr-un pachet generos de servicii sociale, educationale si de sanatate implicand permanent in decizii beneficiarii, precum si comunitatea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: