Companii Stiri

Extindere in reteaua Subway

9 apr. 2015 < 1 min

Extindere in reteaua Subway

Reading Time: < 1 minut

Subway a deschis un nou restaurant in Bucuresti, al 12-lea din capitala. Noul restaurant are o suprafata de 92 mp si este situat pe strada Brasov din cartierul Drumul Taberei, iar proprietarul francizei este Ciprian Simoiu, care mai detine unul dintre restaurantele retelei in Sun Plaza. Restaurantul are  pentru inceput o echipa formata din 7 angajati.

Deschiderea acestui restaurant vine la scurt timp dupa inaugurarea unui nou restaurant Subway in zona de food court a centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brasov. Proprietarul acestei francize este un antreprenor in varstă de doar 23 de ani, ce a studiat in Marea Britanie, perioada in care a descoperit modelul de business Subway. Restaurantul din Brasov are o echipa formata din 15 angajati.

Subway are o retea de peste 15.000 restaurante in afara Statelor Unite si peste 43.579 restaurante la nivel global.

Lantul de restaurante si-a extins activitatea dincolo de granitele SUA in 1984, cand a deschis primul

Subway este prezent pe piata din Romania din 2012 cand a fost deschis primul restaurant in Bucuresti. In Romania sunt 24 de restaurante in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Suceava, Sibiu, Oradea, Alba Iulia si Brasov, iar reteaua continua sa se extinda.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: