Companii Stiri

Extindere pe piata de curierat

3 aug. 2015 2 min

Extindere pe piata de curierat

Reading Time: 2 minute

FAN Courier dubleaza numarul centrelor de predare-primire expeditii pentru clientii din Bucuresti, numarul acestora ajungand astfel la opt.

Incepand din aceasta luna, clientii FAN Courier pot preda si/sau ridica expeditii din alte 4 zone ale Capitalei, fata de cele 4 puncte de predare/primire existente deja in: Str. Fabrica de Glucoza 11C, sector 2; Sos de Centura 32, Stefanestii de Jos, Ilfov, Sos. Berceni nr. 7, Popesti Leordeni, Ilfov, Splaiul Independentei nr. 319, bl OB 408, Sema Parc, sector 6, Bucuresti. 

Noile puncte de predare / primire se gasesc pe str. Stirbei Voda, 114-116 (vis-a-vis de DNA), Calea Calarasi nr 172 (intersectie cu Str. Popa Nan, vis-a-vis de Universitatea Hyperion), Calea 13 Septembrie 63 si Calea Serban Voda 256 (intersectie cu Str. Cutitul de Argint).

Cele opt centre de predare/primire sunt pozitionate in zone diferite ale Capitalei astfel incat sa deserveasca un numar cat mai mare de clienti din fiecare zona, fara ca tranzitul expeditiilor sa influenteze timpii de livrare la destinatie. 

Aceasta solutie vine in completarea altor servicii dezvoltate de companie, precum Collect Point, in prezent disponibil si in reteaua OMV-Petrom,  sau serviciile de curierat cu livrare rapida, tip Express Loco (livrare in 1,2, 4 sau 6 ore). 

Clientii pot preda sau ridica colete si plicuri in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00-21.00 si sambata, intre orele 9.00-14.00.

FAN Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu.

Compania deserveste peste 30.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4.300 de colaboratori si a unei flote auto de peste 2.600 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere si livrare in sistem ”door to door” sunt disponibile atat la nivel national, numarul de localitati deservite fara km. suplimentari crescand permanent, cat si la nivel international prin parteneriate solide. 

FAN Courier a fost laureat de cinci ori consecutiv cu locul 1 in Topul Naţional al Firmelor din Romania in clasamentul intocmit de Camera de Comers si Industrie a Romaniei. Pe plan extern, FAN Courier a castigat de trei ori titlul de “Net Express Agent of the Year”.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: