Management Stiri

EY Romania cauta tineri absolventi

6 feb. 2015 2 min

EY Romania cauta tineri absolventi

Reading Time: 2 minute

EY Romania a lansat o campanie de recrutare prin care va angaja aproape100 de tineri absolventi din intreaga tara.

Candidatii interesati de o pozitie entry-level in companie vor interactiona direct cu specialistii EY si cu echipa de recrutare in cadrul a peste 20 de evenimente in sediul EY, in universitati si targuri de job-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau. Procesul de selectie va include: pre-selectie a CV-ului, video-recruitment, testari socio-metrice si, un element de noutate care, cu siguranta ii va incita pe candidatii dorinci de auto-depasire: EY Mega Days – o competitie dedicata candidatilor care participa in campania de recrutare din aceasta primavara. In cadrul procesului de selectie, candidatii vor putea cunoaste indeaproape compania EY Romania, iar echipa EY va putea evalua atat aspectele care tin de abilitatile verbale, numerice, de limba engleza ale candidatilor, precum si cele de inter-relationare specifice activitatilor individuale si de echipa ce vor urma pentru finalisti. Procesul se va desfasura pe parcursul a trei luni, timp in care absolventii din 2015 si cei care au absolvit in ultimii doi ani pot aplica online aici

Cei 95 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in luna septembrie, cand se vor alatura celor 600 de angajati care fac parte din echipa EY, in cinci birouri din tara si din Republica Moldova. Cei mai multi dintre tineri care aplica pentru un job la EY isi motiveaza alegerea prin posibilitatea de a-si desfasura activitatea in echipe multidisciplinare, avand acces la resurse globale si la cele mai bune practici in domeniu. Mai mult, tinerii valorizeaza posibilitatea de a participa in programe internationale de certificare pe care compania le ofera noilor angajati. Astfel EY investeste anual 3.000 de euro in medie pentru formarea fiecarui angajat.  

“Provocarea mea pentru voi este exact ce ne diferentiaza net ca si angajator de tineri talentati: o firma de servicii profesionale cu adevarat globala, un loc in care nu reusesti decat daca nu iti doresti si o cultura organizationala axata pe dezvoltarea fiecarui angajat. EY Romania isi asuma rolul de formator al unei generatii cu potential, exact prin modul in care isi incurajeaza angajatii de la toate nivelurile ierarhice sa actioneze: cu responsabilitate si apreciere a manifestarii unice a fiecarui individ care poate aduce valoare societatii. Echipele in care lucram sunt animate de valori solide, pe care va invit sa le traiti alaturi de noi: integritate, curajul de a actiona, spirit de echipa, energie si entuziasm. Cu toate ca EY ofera multe oportunitati, diferentiatorul va fi intotdeauna individul care intra in organizatie, el fiind cel care va putea transforma oportunitatea in realitate, posibilitatea in succes. Cel mai bun indemn din partea mea pentru inceputul unei cariere este acela de a sti ce te diferentiaza, de a te auto-depasi continuu si de a cauta in permanenta sa faci ce se poate concentrandu-te mai putin pe ce nu poti influenta”, spune Andreea Mihnea, Director Resurse Umane la EY Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: