Business Companii

Fabrica Nestlé de la Timișoara, de vânzare

21/02/2020 < 1 min read

Fabrica Nestlé de la Timișoara, de vânzare

Reading Time: < 1 minut

Fosta fabrică Nestlé de la Timișoara a fost scoasă la vânzare, iar Colliers International a fost desemnată agentul exclusiv de vânzare. Aceasta se află în unul dintre centrele industriale ale orașului Timișoara, unde sunt prezente alte companii internaționale mari, precum Smithfield, Continental Contithech, Kromberg & Schubet și ELBA Lighting International. Proprietatea se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 21.000 de metri pătrați, la doar 300 de kilometri de Budapesta, și poate acomoda de la producție alimentară sau de componente auto și până la un centru de distribuție pentru firme de curierat. Fabrica are conexiune la autostrada A1 la doar 20 de kilometri distanță.

Aflată în proprietatea Nestlé din anul 2000, fabrica dispune de un spațiu de 10.000 de metri pătrați de producție și peste 2.000 de metri pătrați de birouri, având toate utilităţile necesare.

Pe terenul din jurul fabricii există posibilitatea dezvoltării unei unități suplimentare sau a reabilitării spațiilor existente, iar autorizația de construire se poate obține într-un termen mult mai scurt, având în vedere PUZ-ul existent și reglementările în vigoare, declară reprezentanții companiei de consultanță imobiliară. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă