Companii Stiri

Farmec deschide două noi magazine Gerovital în Bucureşti şi Ploieşti

27 apr. 2017 < 1 min

Farmec deschide două noi magazine Gerovital în Bucureşti şi Ploieşti

Reading Time: < 1 minut

Farmec deschide două noi magazine de brand Gerovital în Bucureşti şi Ploieşti. Astfel compania clujeană continuă planurile de extindere a reţelei  proprii de magazine de brand.

În Bucureşti acesta este cel de-al treilea magazin Gerovital deschis în mai puțin de un an, iar în Ploiești este primul magazin de acest gen. Situat pe strada Calomfirescu nr. 2, în incinta centrului comercial AFI Ploieşti, la etaj, magazinul Gerovital din oraș are o suprafață de 38 de metri pătrați.

Investiţia pentru cele două magazine Gerovital din Bucureşti şi Ploieşti se ridică la peste 440.000 de lei.

Deschiderea noului magazin de brand din Bucureşti are loc pe data de 29 aprilie. Acesta are o suprafaţă totală de 55 metri pătraţi şi este amplasat în incinta centrului comercial AFI Cotroceni, la etaj, pe Bulevardul Vasile Milea, nr. 4.

Primii 100 de clienţi din Bucureşti şi primii 100 din Ploieşti vor primi un voucher valoric, pe care vor putea să îl folosească la cumpărături în perioada 8-31 mai 2017. De asemenea, toţi vizitatorii din cele două magazine vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliză a tenului. Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

În cadrul ambelor magazine, sunt disponibile toate produsele cosmetice din gamele Gerovital și Aslavital.

Alte două spații comerciale au fost inaugurate anul trecut în incinta centrelor comerciale Veranda Mall şi Park Lake. 

La nivel național, Farmec deţine în total 6 magazine Gerovital, în Bucureşti, Constanța, Craiova şi Cluj-Napoca. De asemenea, pe întreg teritoriul ţării sunt deschise 8 magazine de brand Farmec (Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Târgu- Mureș, Timișoara și Brașov).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: