Companii Stiri

Farmec deschide un spatiu logistic nou in Timis

11 iul. 2016 2 min

Farmec deschide un spatiu logistic nou in Timis

Reading Time: 2 minute

Dupa deschiderea unui nou magazin la Timisoara, producatorul de cosmetice Farmec anunta inaugurarea unui punct logistic mai amplu, destinat stocarii si distributiei produselor companiei. Depozitul va deservi judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.

Amplasat la numai 7 km de Timisoara, in localitatea Ghiroda (Strada Calea Lugojului 140/2), intr-un loc destinat spatiilor de depozitare cu acces pentru masini mari, noul spatiu logistic Farmec are o suprafata totala de 500 de metri patrati, fiind considerabil mai mare decat cel avut anterior. Necesitatea extinderii depozitului Farmec a venit ca urmare a cresterii interesului romanilor pentru produsele companiei si, totodata, a vanzarilor, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Punctul logistic deserveste aproximativ 1000 de clienti, unii dintre ei avand mai mult de un singur punct de vanzare, in zone precum Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.

Deschiderea punctului logistic din Timis in strategia anuala de dezvoltare si implementare a celor mai eficiente solutii tehnologice si logistice, in acord cu cresterea cifrei de afaceri a companiei si a popularitatii in randul consumatorilor.

„Nevoia de extindere a aparut firesc, apropierea fata de clientii si de partenerii nostri reprezentand o prioritate, mai ales in contextul cresterii constante a interesului lor pentru produsele din portofoliul Farmec”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistica al companiei Farmec.

“Consolidarea la nivel national a propriei retele de distributie, atat prin deschiderea de noi magazine si puncte logistice, precum si prin modernizarea celor existente deja este unul dintre principalele noastre obiective pentru anul 2016”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistica al companiei Farmec.

Farmec urmareste o strategie rationala de dezvoltare a acoperirii nationale, prin identificarea nodurilor importante de transport si prin analizarea nevoii de aprovizionare de la nivel regional si national, a aratat directorul de logistica al companiei.

Cele peste 400 de tipuri de produse care apartin companiei Farmec sunt prezente in 24.000 de magazine şi farmacii din Romania, acoperind astfel un sfert din tot ce inseamna comert alimentar şi farmacii. Comertul traditional numara aproximativ 17.000 de clienti, dar si mediul online inregistreaza vanzari substantiale. 

Farmec detine in prezent 10 spatii logistice ample in Timisoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Focsani, Iasi, Brasov, iar magazinele sunt localizate in 7 orase: Cluj, Arad, Timisoara, Targu-Mures si Sibiu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: