Companii Stiri

Farmec vrea creșterea cotei de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor

24 iul. 2018 3 min

Farmec vrea creșterea cotei de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor

Reading Time: 3 minute

Producătorul român de cosmetice Farmec lansează gamele pentru îngrijirea unghiilor Farmec Tratament Expert și Ultrarezistent în noi forme de prezentare, îmbunătățite din punct de vedere design și ambalaj și anunță că urmărește creșterea cotei de piață pe acest segment.

În urma procesului de modernizare, au fost păstrate formulele produselor, care au câștigat de-a lungul timpului încrederea și aprecierea românilor, arată compania, într-un comunicat de presă.

Farmec Tratament Expert Farmec Ultrarezistent 1“Ne bucurăm să venim pe piață cu o nouă imagine a celor două game românești pentru îngrijirea și tratarea unghiilor, recunoscute și apreciate de consumatori. Decizia de a lansa în noi forme de prezentare gamele Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent vine pe fondul intenției noastre de a păstra designul unitar al tuturor gamelor Farmec, stabilit în urma procesului de modernizare a brandului din 2016, cât și de a oferi consumatorilor noștri produse de actualitate, în conformitate cu ultimele trenduri de consum. Am păstrat, însă, rețetele și formulele care le-au adus notorietate celor două game pe piața locală, dar și raportul corect calitate – preț”, a declarat Aura Carabiber, Manager de Produs Farmec. 

“Ne propunem ca prin această modernizare să ne creștem cota de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor și să oferim consumatorilor noștri produse care se ridică la cele mai înalte exigențe. Suntem siguri că cele două game vor bucura admiratorii brandurilor noastre, mai ales în sezonul estival”, a declarat Aura Carabiber, Manager de Produs Farmec. 

Gamele Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent sunt disponibile acum în noi forme de prezentare, integrând ambalaje dinamice, care vor asigura o mai bună vizibilitate la raft, dar și recipiente moderne, practice și comode în utilizare. Mai mult, modernizarea celor două game a presupus și respectarea unei linii de design uniformizate a brandului Farmec, arată reprezentanții companiei.

Toate produsele Farmec Ultrarezistent pot fi regăsite în sticluțe noi, pătrate, adaptate ultimelor tendințe din acest sector. De asemenea, noile sticluțe sunt dotate cu pensule mai late, care facilitează aplicarea lacurilor pe unghii.

Linia Farmec Tratament Expert a fost concepută pentru a asigura creșterea sănătoasă a unghiilor și include cinci produse eficiente. Astfel, gama este formată dintr-un program de tratament, în componența căruia se regăsesc Loțiunea cu vitamina B5, Peelingul cuticular și Uleiul pentru cuticule și dintr-un program de îngrijire, format din Bază complex fortifiant și Gel TopCoat.

Loțiunea cu vitamina B5 este destinată întăririi unghiilor moi și fragile și este unul dintre produsele cele mai apreciate de consumatorii români de-a lungul timpului. Datorită combinației unei serii de uleiuri vegetale naturale, precum uleiul de migdale dulci, de măsline, de soia, uleiul esențial de lămâie, cu vitamina A, Uleiul pentru Cuticule hrănește, hidratează, emoliază, dar și protejează cuticulele în procesul de întărire a unghiilor. Se poate aplica zilnic, prin masare, până la absorbție în piele și unghii.

Peelingul cuticular dizolvă țesutul cuticular de pe suprafața unghiei, fiind o alternativă foarte eficientă și practică de înlăturare a cuticulelor. Acesta înmoaie rapid cuticulele, care după 1 minut pot fi împinse ușor la baza unghiei.

Programul de îngrijire Farmec Tratament Expert este format din Bază complex fortifiant, care reduce efectul de exfoliere a unghiilor, protejând unghia de pigmenții din lacurile colorate și din Gelul TopCoat, care împrospătează și protejează culoarea ojei, conferindu-i unghiei un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, obținut fără utilizarea lămpii UV. Baza complex fortifiant se aplică de până la două ori pe săptămână, într-un strat sau două, iar Gelul TopCoat se aplică într-un singur strat, peste lacul de unghii.

Linia Farmec – Lacuri de unghii Ultrarezistent cuprinde o paletă extrem de variată de nuanțe și culori, fiind disponibile 40 de sortimente cromatice.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: