fbpx
Finanțe Stiri

First Bank, prima sucursală sub noua identitate de brand1 min

27/11/2018 2 min read

author:

First Bank, prima sucursală sub noua identitate de brand1 min

Reading Time: 2 minute

First Bank a inaugurat astăzi prima sa sucursală sub noua identitate de brand – sucursala din sediul central al băncii. 

Până la sfârșitul anului, toate cele 40 de sucursale din București, precum și unitatea bancară din Alba Iulia vor purta noua identitate de brand a băncii, au arătat reprezentanții First Bank.

La începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde și la nivelul sucursalelor aflate în țară.

Piraeus Bank fost achiziționată de Fondul American de Investiții JC Flowers & Co, în iunie 2018. Este prima investiție pe care fondul american o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

Piraeus Bank România şi-a schimbat numele în First Bank, după ce în septembrie boardul a decis schimbarea denumirii băncii şi a brandului comercial.

În România, banca deține singura platformă de shopping bancar online prin interacțiune video, 100 de sucursale și are peste 1200 de profesioniști aflați la dispoziția clienților.

First Bank este bancă universală, deservește toate categoriile de clienți și oferă întreaga gamă de servicii și produse bancare.

JC Flowers & Co este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, JC Flowers & Co a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. JC Flowers & Co gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *