Lifestyle Stiri

Fitbit Versa, disponibil și în România

4 mai 2018 2 min

Fitbit Versa, disponibil și în România

Reading Time: 2 minute

Fitbit a lansat pe piața românească ceasul inteligent Fitbit Versa, acesta urmând să fie disponibil de luna aceasta în oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco și Vodafone, la prețul de 199,95 euro.

Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în prezent de Fitbit. Produsul are funcționalități de top precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas. Produsul oferă opțiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Fitbit Versa este un smartwatch rezistent la apă.

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0.

Printre detaliile relevante din aplicație integrate direct pe ceas, se numără:

Informații despre activitatea fizică din fiecare zi: Utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informații despre starea lor de sănătate și de fitness, un istoric al activităților  fizice realizate sau al ritmului cardiac.

În timp, produsul va evolua pentru a deveni din ce în ce mai adaptat nevoilor utilizatorilor săi. Astfel, anul acesta, produsul va integra și alte funcționalități noi precum remindere, date importante, un sumar al orelor dormite, și sfaturi practice pentru îmbunătățirea stării de sănătate oferite pe baza informațiilor colectate în aplicația Fitbit.

Produsele Fitbit se găsesc în peste 46.000 de magazine din 86 de țări. Fitbit oferă experiențe, cunoștințe și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit și Fitbit Coach, alături de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic și Fitbit Versa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: