Marketing Stiri

PRO TV pregătește o emisiune cu tineri antreprenori

30 sept. 2019 < 1 min

PRO TV pregătește o emisiune cu tineri antreprenori

Reading Time: < 1 minut

PRO TV pregătește o emisiune adresată tinerilor antreprenori care vor să se lanseze în mediul de afaceri. “Imperiul Leilor” creează context pentru concurenții care vor să-și vadă ideea de afaceri conturându-se, ei fiind nevoiți să dezvolte un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori. Juriul este alcătuit din oameni de afaceri din mediul autohton care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Tinerii antreprenori trebuie să convingă unul sau mai mulți din potențialii investitori să le acorde suma necesară finanțării proiectului pe care îl vor propune. Orice investiție presupune riscuri, astfel că investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere. Concurenții trebuie să-i convingă pe investitori cu planuri și cifre de afaceri foarte bine documentate.

“Imperiul Leilor” îi solicită pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să-i simtă potențialul și să lupte pentru a câștiga supremația asupra propunerii respective.

“Imperiul Leilor” este un format de televiziune produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, astfel ajungând pe toate continentele.

Dacă dorești să investești în tine, înscrie-te la casting aici și îți poți vedea visul finanțat!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: