Management Stiri

Florin Trandafirescu revine in Romania

1 iul. 2016 2 min

Florin Trandafirescu revine in Romania

Reading Time: 2 minute

Dupa un mandat de 13 ani in strainatate, Florin Trandafirescu revine in Romania, in calitate de Managing Director al Unilever South Central Europe, pozitie din care va coordona operatiunile in opt tari din regiune.

Incepand de astazi, Florin Trandafirescu este noul Managing Director al Unilever South Central Europe. Inainte de aceasta numire, Florin Trandafirescu a condus operatiunile Unilever in Cehia si Slovacia, timp de patru ani. Florin Trandafirescu are o experienta de peste 19 ani in Unilever, perioada in care a detinut mai multe functii de management, atat in cadrul Unilever South Central Europe, cat si al altor entitati ale companiei. Dupa ce a condus fabrica Unilever de la Ploiesti si a fost implicat intr-un proiect de Supply Chain in Marea Britanie, Florin Trandafirescu a preuat functia de Director Supply Chain Unilever South Central Europe, iar ulterior a fost numit Vicepresedinte Supply Chain pentru Rusia, Ucraina si Belarus.

In anul 2008, Florin Trandafirescu a preluat functia de General Manager Inmarko Rusia, companie locala producatoare de inghetata, imediat dupa achizitia acesteia de catre Unilever. Dupa finalizarea procesului de integrare, in 2012 a fost desemnat Managing Director Unilever Cehia si Slovacia.

„Ma bucur sa fiu din nou acasa. Ma intorc cu emotii si entuziasm in Unilever South Central Europe pentru a face parte dintr-o echipa care, in ultimii ani, a stat cu regularitate pe podiumul Unilever in Europa. Mi s-a reconfirmat ca romanii pun multa pasiune in business si stiu ca brandurile Unilever sunt realmente iubite, astfel incat ma simt deopotriva mandru si privilegiat sa fiu aici”, a declarat Florin Trandafirescu.

Florin Trandafirescu va conduce operatiunile Unilever din opt tari: Romania, Bulgaria, Serbia, Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo si Muntenegru. Absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Florin Trandafirescu a lucrat, dupa absolvire, in cadrul Electromagnetica Bucuresti, dupa care a petrecut cinci ani in cadrul Siemens / ELCOM in Germania si in Romania. In 1997 s-a alaturat companiei Unilever, ca manager al fabricii din Ploiesti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: