Marketing Stiri

Frank are un nou Client Service Director1 min

24/05/2016 < 1 min read

Frank are un nou Client Service Director1 min

Reading Time: < 1 minut

Mona-Lisa Caravaniez se alatura agentiei Frank in pozitia de Client Service Director.

In noua sa functie, Mona-Lisa va administra intregul portofoliu de clienti al Frank, contribuind la planificarea, dezvoltarea si managementul proiectelor, gestionarea resurselor, precum si la indeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Frank pe termen mediu si lung.

Cu o experienta de peste 17 ani in domeniul comunicarii, Mona-Lisa Caravaniez si-a inceput cariera imediat dupa terminarea facultatii. Prima interactiune cu viata de agentie a fost Saatchi & Saatchi, urmand D’Arcy, Young & Rubicam si Ogilvy & Mather. Pe langa activitatea constanta din domeniul comunicarii, Mona-Lisa este si professional coach, practicand o metoda de coaching noua in Romania, cunoscuta in special in Olanda si UK (Heart IQ Amplified Field, bazata pe dezvoltarea EQ-ului).

Frank este o agentie independenta care ofera solutii integrate de comunicare. Echipa agentiei detine competente in strategie de brand, digital, social media, online marketing.

Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and Communication (marketing, comunicare), Frank Digital (digital), Frank Social (social media). Grupul este condus de Dimitris Tranakas in calitate de Managing Partner.

Portofoliul Frank Group cuprinde peste 30 de clienti, precum: Olympus, Mothercare, Divertiland, New Montana Hotel, Kraft Paints, Dettol, Johnny Walker, J&B, Jose Cuervo, Tazovsky Vodka, Campari, Aperol, Skyy Vodka, Smirnoff, Captain Morgan, UNIQA Insurance, Farmexpert, Durex si multi altii.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE