Finanțe Stiri

Gabriela Simion, noul director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank

28 mart. 2019 < 1 min

Gabriela Simion, noul director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank

Reading Time: < 1 minut

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo o numește pe Gabriela Simion în funcția de Director General Adjunct și Șef al Diviziei de Retail, urmând procedura de autorizare din partea Băncii Naționale a României.

În noua poziție, Gabriela Simion va fi responsabilă de Divizia de Retail, coordonând departamentele Small Businesses, Persoane Fizice, Multichannel & CRM, Gestionarea Retelei și biroul Customer Satisfaction, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Având o foarte bună înțelegere și cunoaștere a industriei bancare, Gabriela Simion aduce peste 20 de ani de experiență în retail banking, business development, gestionare clienți și produse de creditare. Anterior, a deținut funcții de conducere în mai multe instituții și grupuri financiare, unde a coordonat echipe importante, precum și portofolii mari de clienți și produse, se arată în comunicat.

Intesa Sanpaolo Bank are actualmente o cotă de piață de aproximativ 2%, fiind în prezent a 15-a bancă din România după volumul de active. Cu un portofoliu ce acum încorporează 55.000 de clienți de Retail, reprezentând în acest moment 40% din activele și pasivele băncii, Intesa Sanpaolo Bank se concentrează în 2019 pe consolidarea strategiei de piață, astfel încât să se adreseze cu o ofertă competitivă de produse și servicii financiare tuturor tipurilor de clienți – retail, corporate și IMM.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: