Stiri Tech

Șase noi dispozitive completează ecosistemul Huawei

10 sept. 2020 5 min

Șase noi dispozitive completează ecosistemul Huawei

Reading Time: 5 minute

Huawei Consumer Business Group a lansat în cadrul evenimentului Huawei Seamless AI Life șase noi produse ce îmbogățesc ecosistemul 1+8+N pentru toate scenariile de utilizare.

Noile produse dezvăluite în cadrul conferinței sunt Huawei FreeBuds Pro și Huawei FreeLace Pro, noi căști profesioniste cu anulare activă a zgomotului (ANC) îmbunătățită, Huawei Watch GT 2 Pro și Huawei Watch Fit, cele mai recente dispozitive din gama de dispozitive purtabile, precum și Huawei MateBook X și Huawei MateBook 14, două noi notebook-uri ușoare.

Experiențele excelente ale utilizatorilor sunt întotdeauna bazate pe inovație, iar călătoria noastră în materie de inovație se raportează întotdeauna la consumatori. În viitor, vom continua să lucrăm cu partenerii noștri cheie pentru a oferi experiențe mai inteligente și de înaltă calitate iubitorilor de tehnologie din întreaga lume„, a declarat Richard Yu, director executiv și CEO al Huawei Consumer Business Group.

Huawei FreeBuds Pro și Huawei FreeLace Pro

Noile Huawei FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotelor de până la 40 dB. Dispunând de o soluție integrată hardware și software, noile căști TWS identifică în mod inteligent tipul de zgomot ambiental în funcție de împrejurimile imediate ale utilizatorului și comută între trei profiluri – General, Cosy și Ultimate – pentru a oferi performanțe optime de anulare a zgomotului.

Conexiunea duală cu sistemele inteligente Android, iOS și Windows înseamnă că utilizatorii pot comuta fără probleme între dispozitive cu sisteme de operare diferite, iar noul control gestual le permite să preia cu ușurință controlul căștilor prin efectuarea unei glisări sau a unei ciupituri pe tija cubică a căștii.

Huawei FreeLace Pro

Noile căști Huawei FreeLace Pro cu cablu folosesc algoritmi de top pentru a oferi performanțe stabile de anulare a zgomotului până la 40 dB. Dispun de două drivere dinamice din aliaj de aluminiu-magneziu de 14 mm cu diafragmă de bas, pentru a oferi sunet de înaltă fidelitate pentru o experiență de ascultare ideală.

Conectarea și încărcarea se bazează pe Huawei HiPair, soluție dezvoltată de Huawei ce le permite utilizatorilor să realizeze ambele operațiuni în același timp, conectând căștile la smartphone cu un port USB-C. O încărcare de cinci minute oferă suficientă baterie pentru cinci ore de redare a muzicii, iar o încărcare completă oferă o zi întreagă de utilizare.

Huawei Watch GT 2 Pro și Huawei Watch Fit

Noul ceas elegant Huawei Watch GT 2 Pro are ecran de safir, carcasă din titan și ceramică prietenoasă cu pielea pe partea din spate, care se îmbină cu o altă sticlă de safir neagră pentru a spori precizia monitorizării și confortul la purtare.

Vine cu funcții apreciate de la seria Huawei Watch GT, dar oferă în plus până la două săptămâni de autonomie a bateriei, peste 100 de moduri de antrenament și funcții profesionale de monitorizare a datelor fitness. Tehnologia Huawei TruSeen 4.0+ actualizată oferă citiri mai precise ale ritmului cardiac și Huawei a introdus noi moduri de antrenament incluzând schi, schi fond, snowboarding și golf.

Huawei Watch Fit

Noul Huawei Watch Fit este primul smartwatch sport de la Huawei cu un cadran dreptunghiular rotunjit, având un ecran AMOLED uimitor de 1,64 inci, capabil să afișeze mai mult conținut, totul la o greutate de doar 34 g.

Ceasul dispune de tehnologia Huawei TruSeen  4.0, care folosește algoritmul de rețea neuronală AI multi-senzor de la Huawei și componente PPG avansate, pentru o monitorizare a inimii mai precisă întreaga zi și pentru a urmări schimbările referitoare la oxigenul din sânge, somn și stres. Toate datele sunt analizate pentru a genera sfaturi de fitness care îi ajută pe utilizatori să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă.

Huawei Watch Fit este primul smartwatch Huawei care suportă animații pentru antrenamente rapide și combină 44 de exerciții de fitness standard în 12 animații, plus 13 cursuri de alergare special concepute pentru pasionații de jogging. Are GPS integrat și este rezistent la apă până la 5 atmosfere.

Smartwatch-ul are o autonomie a bateriei de până la 10 zile. Cinci minute de încărcare pot oferi suficientă autonomie pentru o zi întreagă de utilizare obișnuită.

Huawei MateBook X & Huawei MateBook 14

Huawei MateBook X

Cel mai recent laptop vârf de gamă de la Huawei, Huawei MateBook X, combină tehnologia cu un design ușor, îmbunătățit și funcții inteligente. Cu o greutate de doar 1 kg, notebook-ul ușor măsoară doar 13,6 mm în cea mai groasă porțiune a sa și este mai mic decât o coală A4, astfel încât utilizatorii să-l poată strecura cu ușurință într-un rucsac și să-l poarte cu ei oriunde merg.

Este primul notebook cu afișaj FullView 3K Infinite, realizat cu un design fără rame. Afișajul este și multitouch cu suport pentru gesturi, cum ar fi Fingers Gesture Screenshot, care permite utilizatorilor să facă rapid o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, la fel de ușor ca pe un smartphone.

Vine dotat cu procesor Intel Core de a 10-a generație și un touchpad cu 26% mai mare comparativ cu generația anterioară, iar Huawei Free Touch oferă feedback tactil complet. Noua tastatură full-size de tip scissor switch are tastele distanțate la 1,3 mm. Laptopul vine cu două tweetere și woofere pentru sunet surround cu patru difuzoare.

Tehnologia Multi-screen Collaboration permite utilizatorilor să acceseze mai ușor mai multe dispozitive simultan. Utilizatorii pot controla computerul și un smartphone asociat pe un singur ecran, pot efectua apeluri video sau audio pe notebook, transfera fișiere între dispozitive sau chiar edita fișiere salvate pe smartphone folosind direct computerul.

Huawei MateBook X este, de asemenea, primul notebook Huawei care suportă Wi-Fi 6, oferind o viteză de transfer de date de trei ori mai mare decât Wi-Fi 5.

Huawei MateBook 14

Huawei MateBook 14 este dotat cu procesorul AMD Ryzen 4000 H Series și ventilatoare Huawei Shark Fin care oferă performanțe termice superioare chiar și în condiții de lucru intens. Laptopul dispune de un ecran Huawei FullView 2K.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: