Tech

Gadgeturile anului, prezente in suplimentul BizTech

19 dec. 2013 < 1 min

Gadgeturile anului, prezente in suplimentul BizTech

Reading Time: < 1 minut

Procesor puternic, camera foto performanta sau design spectaculos? Momentul alegerii gadgetului potrivit e marcat de tot mai multe coordonate, ceea ce face decizia de cumparare mai dificila decat in anii trecuti. Producatorii de electronice sunt constienti de complexitatea procesului de analiza si achizitie a unui produs, motiv pentru care investesc masiv in tehnologii noi, in designuri atractive si in campanii de promovare mai eficiente.

In acest context, Biz lanseaza in premiera suplimentul BizTech, o initiativa jurnalistica menita sa serveasca drept instrument de informare pentru utilizatorii aflati in cautarea celor mai bune device-uri. In cadrul suplimentului, cititorii vor gasi informatii practice despre cele mai importante gadgeturi din piata, dar si despre tendintele in tehnologie la nivel global.

Prima editie a suplimentului tehnologic trimestrial este dedicata abonatilor Biz si cuprinde clasamente pe nise extrem de populare in randul consumatorilor, cum ar fi cel al smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor de business, e-readerelor, dar si opinii ale celor mai apreciati bloggeri de tehnologie.

De asemenea, in paginile BizTech veti descoperi care sunt gadgeturile preferate ale managerilor romani, cum vad ei inovatia in lumea tot mai aglomerata a pixelilor, care sunt cele mai utile aplicatii pentru oamenii de afaceri, dar si care sunt cele mai relevante evenimente de business ale anului viitor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: