Gala Biz 20 de ani a reunit comunitatea de business din România

24 sept. 2019 3 min

Gala Biz 20 de ani a reunit comunitatea de business din România

Reading Time: 3 minute

Liderii celor mai puternice companii din România, antreprenori care schimbă peisajul de business local și global și profesioniști care modelează mediul de afaceri au venit la Gala Biz 20 de ani, eveniment care a celebrat două decenii de business la cel mai înalt nivel.

În cadrul Galei am rememorat unele dintre cele mai importante și frumoase momente din ultimele două decenii, i-am adus alături de noi pe cei care au scris istorie în tot acest timp și am privit cu încredere către viitor, spre următorii 20 de ani.

Vă mai amintiți ce făceați acum 20 de ani? Vă propun să facem un scurt exercițiu de memorie și să încercăm să dăm timpul înapoi cu două decenii. Eu unul, de pildă, abia începusem școala, pe atunci eram în primul an de liceu. Voi ce făceați pe atunci? Am făcut același exercițiu și luna trecută, în cadrul Galei Biz 20 de ani cu lideri din mediul de business, cultură, societate și sport, care ne-au fost alături și de această dată și au urcat pe scena Palatului Bragadiru de unde au împărtășit participanților un moment care le-a marcat existența pe parcursul acestor două decenii, despre primii pași în carieră, dar și un gând pentru următorii 20 de ani. Ne-am propus să aducem mai aproape de public poveștile brandurilor și liderilor din business, sport sau cultură, despre care au citit de-a lungul timpul în paginile revistelor Biz.

omer
Foto: Mihnea Ratte

Echipa primei reviste de business și-a dorit să marcheze acest moment special prin acordarea unor premii pentru zece dintre premierele și performanțele acestor două decenii. Printre cei care au urcat pe scenă și au ridicat premiile Biz se numără Omer Tetik (CEO, Banca Transilvania), Lucian Peticilă (CEO, Allview), Antonio Eram (CEO, Netopia), Frank Wagner (CEO, Lidl România), Murat Buyukerk (CEO, Artic), Sergiu Biriș (CEO și Co-fondator, Soundmix) sau Adrian Vasilescu (consilier strategie, BNR).

Gala Biz 20 de ani 20 la puterea 20
Foto: Mihnea Ratte

Un moment emoționant pregătit oaspeților, împreună cu care am aruncat o privire și în viitor, a fost pus la cale de Metropolitan Life și Biz, două branduri care au aniversat anul acesta două decenii de la lansarea pe plan local. După ce i-am avut alături de noi pe actualii lideri de business, participanții au făcut cunoștință cu următoarea generație de lideri, prin intermediul a 20 de tineri de 20 de ani, cu performanțe deosebite. Tinerii fac parte din campania 20 la puterea 20, o inițiativă susținută de Metropolitan Life, menită să încurajeze generația care va aduce o creștere exponențială și să suțină tinerii în a-și urma calea așa cum vor ei, în control și liberi.

Unul dintre aceștia, Sebastian Dobrincu, conduce din San Francisco o companie care vinde soluții de statistică pentru conturile de Instagram și Snapchat. Storyheap, compania fondată de Dobrincu, a început în 2017 și în primul an contabiliza deja vânzări de peste un milion de dolari. Am împărtășit în Biz povestea lui, cât și poveștile altor tineri remarcabili și ne-am bucurat să aflăm de fiecare reușită a lor, fie că era în domeniul sportului, al antreprenoriatului sau al artei. Am descoperit 20 de tineri pasionați, ambițioși și cu potențialul de a inspira o generație întreagă. România are însă mulți tineri talentați, iar Metropolitan Life și revista BIZ vor continua acest demers inedit, pentru a le asigura tinerilor talentați vizibilitate și spațiu pentru a-și spune poveștile. După cum vedeți se anunță alți 20 de ani plini cu interviuri și articole despre idei, tendințe și oameni excepționali în paginile noastre.

Gala Biz 20 de ani Frank Wagner Lidl Romania e1569507737952
Foto: Mihnea Ratte

De 20 de ani revista Biz promovează oameni care nu se tem să fie diferiți sau să facă lucrurile altfel, modelele care ne inspiră și care trebuie aduse mereu în prim-plan. Am fost primii care am scris despre internet, despre branding, despre strategiile de business și despre oamenii din spatele acestora. Am anticipat schimbările pe care avea să le aducă social media în mediul corporate, nu doar în viața de zi cu zi, am creat concepte și evenimente unice pe piață și mai ales, am lansat proiecte editoriale în premieră pentru presa de business din România și nu numai.

Partenerii Galei Biz 20 de ani sunt: Telekom România, Skoda, Nespresso, Metropolitan Life, Banca Transilvania, Chivas, PIATRAONLINE, Albalact, Carlsberg, 1664 Blanc, Apa Nova, Philip Morris Trading și Universal Solutions.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: