Antreprenori by eMAG Business Companii Management Tech

BizRemote. Angajații Twitter pot lucra de acasă „pentru totdeauna”

13 mai 2020 < 1 min

BizRemote. Angajații Twitter pot lucra de acasă „pentru totdeauna”

Reading Time: < 1 minut

Perioada de lucru remote, pentru milioane de angajați, începută o dată cu declararea pandemiei de coronavirus, s-ar putea să devină o stare permanentă în multe organizații.  Chiar un nou mod de lucru, cu multe implicații, ca parte a lumii care se schimbă odată cu această criză globală.

Dacă zilele trecute, Facebook și Google și-au anunțat angajații că pot lucra de acasă, dacă vor, până la finalul anului, conducerea Twitter vine cu un anunț care poate fi revoluționar, pentru întreaga piață. Într-un comunicat pe blogul oficial al companiei se spune:

„Ultimele luni au arătat că putem munci de acasă, în bune condiții. Deci, dacă angajații noștri se află într-o poziție și o situație care să le permită să lucreze de acasă și vor să continue acest lucru pentru totdeauna, noi le vom permite asta.”

Desigur, angajații pot reveni și la birou, dacă își doresc, dar pentru asta compania va aplica o serie de măsuri de siguranță și igienă, în concordanță cu noile reglementări în vigoare, adaptate de la țară la țară. În orice caz, birourile nu se vor deschide până în luna septembrie, spune un comunicat al companiei, citat de BBC News.

În momentul de față, Twitter, cu sediul central în San Francisco, are 4.000 de angajați, la nivel global. 

Luna trecută, antreprenorul american Jack Dorsey (foto), cofondator și CEO al Twitter, dar și fondator și CEO al Square, a anunțat că va dona 1 miliard de dolari pentru lupta contra pandemiei de COVID-19.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: