Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

Gamification în stomatologie

16 oct. 2020 2 min

Gamification în stomatologie

Reading Time: 2 minute

Clinicile Dentare Dr. Leahu au lansat Yummy Galaxy, singurul joc pentru copii care oferă recompense în lumea reală – consultații gratuite și produse pentru prevenția dentară a copiilor. Jocul, dezvoltat împreună cu Gamify, este lansat la un an de la deschiderea Academiei Spațiale Dr. Leahu, clinică specializată pentru copii. Jocul este disponibil gratuit pe AppStore și Google Play.

Academia Spațială Dr. Leahu, prin echipa specializată pe problemele dentare ale copiilor și adolescenților, și-a desfășurat activitatea în 26 de cabinete dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, 7 rezerve de recuperare după intervenții cu anestezie generală și centre de radiologie dentară digitală. Tipurile de afecțiuni cu incidența cea mai mare sunt caria dentară, demineralizările, dinții definitivi care erup incorect și abcesele dentare. În clinică, sunt rezolvate și problemele copiilor cu autism sau alte afecțiuni care necesită și intervenția unui medic anestezist. Decizia concentrării unei echipe pregătite pentru abordarea integrată a problemelor copiilor și adolescenților a venit în contextul în care 30% dintre familiile care au în îngrijire copii nu i-au adus niciodată pe cei mici la dentist (studiul Kantar din ianuarie 2020), prima vizită la medicul stomatolog are loc între 3 și 5 ani, iar incidența cariilor dentare este de 75% la copiii cu vârste între 6 și 11 ani.

”Odată cu împlinirea unui an de funcționare a Academiei Spațiale, clinica pentru copii care a adus pentru prima dată ideea de gamification în stomatologie, am dorit să venim cu un plus de valoare în interacțiunea cu micii pacienți, într-un mod și mai accesibil, menținând coordonatele pe care ei și le doresc – poveste, tehnologie și recompensă,” declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Până în prezent, Academia Spațială Dr. Leahu a tratat peste 5.500 de mici pacienți în cele 7 orașe (București, Oradea, Constanța, Pitești, Turda, Iași, Timișoara).

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), având 92 de cabinete pe o suprafață a spațiilor de peste 4500 metri pătrați și cu o echipă de peste 360 de persoane, dintre care 111 medici și 5 specialiști în anestezie. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: