Companii Stiri

Garanti Bank, in parteneriat cu UPC Romania

28 ian. 2016 < 1 min

Garanti Bank, in parteneriat cu UPC Romania

Reading Time: < 1 minut

Garanti Bank a semnat un parteneriat cu UPC Romania, membra a Liberty Global, cea mai mare companie internationala de cablu din lume.

Clientii UPC Romania, atat persoane fizice cat si companii, au posibilitatea de a plati facturile de televiziune, internet si telefonie si prin intermediul Garanti Bank: ATM, filialele bancii, Internet Banking.

“Eforturile noastre se concentreaza pe a eficientiza timpul si a face viata de zi cu zi mai usoara tuturor celor care intra in contact cu produsele si serviciile noastre inovatoare. Astfel, acest parteneriat este in linie cu strategia noastra si va aduce multiple beneficii tuturor clientilor UPC Romania, care vor sa efectueze operatiuni bancare rapide”, a declarat Onur Ozdemir – Transaction Banking Manager Garanti Bank.

 “Am dezvoltat de-a lungul timpului o gama larga de metode alternative de plata a facturilor in beneficiul clientilor nostri. Initiativele noastre vizeaza intotdeauna o experienta extraordinara pentru clienti, iar noul parteneriat cu Garanti Bank vine sa sustina o data in plus preocuparea noastra de a pune la dispozitia clientilor cele mai sigure, rapide si simple modalitati de a-si achita facturile”, declara Anca Ghimpeteanu, Billing & Collection Director, UPC Romania.

Garanti Bank are peste 300 de bancomate inteligente, 84 de sucursale la nivel national, dar si un sistem eficient de Internet Banking, Garanti Online.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: