Finanțe Stiri

Garanti Leasing lanseaza Auto Rapid, finantare de pana la 50.000 euro

15 apr. 2015 < 1 min

Garanti Leasing lanseaza Auto Rapid, finantare de pana la 50.000 euro

Reading Time: < 1 minut

Garanti Leasing, ce are in prezent oferte de leasing pentru vehicule, echipamente și imobiliare, sale & lease-back, isi completeaza gama de produse şi servicii prin lansarea Auto Rapid, un nou tip de finantare pentru companii și persoane fizice autorizate. Clientii pot accesa pana la 50.000 de euro pentru a achizitiona in leasing autovehicule, vehicule comerciale și motostivuitoare.

Cu Auto Rapid, clientii Garanti Leasing vor beneficia de aprobare rapida, contractul putand fi semnat in 24 de ore, conditii relaxate de finantare, documentatie redusa și avans mic.

“Lansarea acestui nou produs face parte din strategia noastra din acest an de creștere a cotei de piata pe segmentul auto, care ne așteptam sa se dezvolte intr-un ritm rapid. Totodata, ne propunem sa ajungem cu aceasta noua finantare in toate orașele unde Garanti este prezent.”, a declarat Okan Yurtsever, General Manager Garanti Leasing.

Distributia de active noi finantate de Garanti Leasing in 2014, a fost: vehicule (54%), echipamente (32%) și imobiliare (14%). Compania a inregistrat la finalul anului trecut un profit net de 11,1 milioane lei.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: