Finanțe Stiri

Generali intra pe segmentul asigurarilor de sanatate internationale

21 apr. 2016 2 min

Generali intra pe segmentul asigurarilor de sanatate internationale

Reading Time: 2 minute

Generali Romania a incheiat un parteneriat exclusiv cu compania MediHelp International, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari private de sanatate si asigurari medicale internationale din Europa Centrala si de Est, unul dintre liderii pe segmentul de asistenta medicala. Cele doua companii vor oferi impreuna clientilor din Romania pachete de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurarea de sanatate, denumita MediHelp International Plans, ofera clientilor acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale private din intreaga lume, clinici partenere ale Generali Global Health (GGH) si poate fi achizitionata atat de companii, cat si de persoane fizice, cu varsta pana la 70 de ani, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

In functie de serviciile medicale dorite, clientul poate alege din 5 pachete construite pe 5 niveluri de acoperire:

  • Blue (servicii de sanatate de maximum 500.000 de euro, oferite doar in Europa)
  • Azure (maximum 1.200.000 de euro, cu servicii medicale doar pentru Europa)
  • Cobalt (maximum 1.500.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)
  • Admiral (maximum 2.000.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)
  • Royal (maximum 3.000.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)

Asigurarea MediHelp International Plans include servicii medicale complete, interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica avansata, tratament dentar, precum si tratament pentru cancer si chiar transplant de organe, inclusiv transplant de maduva osoasa.

In functie de nivelul de acoperire pentru care clientul opteaza, o astfel de asigurare privata de sanatate poate costa de la 2 pana la 7 euro/zi, acoperind servicii medicale cuprinse intre 500.000 si 1.200.000 de euro, acordate doar pe teritoriul Europei, sau de la 3 pana la maximum 40 de euro/zi, pentru servicii medicale cu valori cuprinse intre 1.500.000 – 3.000.000 de euro, oferite atat in Europa, cat si in restul lumii.

“Romanii care doresc sa beneficieze de servicii medicale de calitate in clinicile private din strainatate si din Romania au acum acces la ele la un cost decent. Am identificat aceasta nevoie a clientilor nostri iar, prin parteneriatul cu o companie de renume in Europa Centrala si de Est, in domeniul asistentei medicale, prin accesul la peste 425.000 de clinici din intreaga lume, oferit de catre Generali Global Health, suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale consumatorului nostru”, a declarat Adrian Marin, CEO Generali Romania.

Legislatia fiscala din Romania le permite angajatilor sa deduca, in limita a 400 de euro pe an, cheltuielile pe care le presupune incheierea unei asigurari private de sanatate. Oferirea unui beneficiu financiar de acest tip angajatilor este incurajata si in cazul angajatorilor. Conform Codului Fiscal in vigoare, incheierea de asigurari private de sanatate pentru angajatii companiilor le aduce angajatorilor o deductibilitate de 400 euro pe an/persoana, comparativ cu 250 de euro, acordata anterior.

„Prin serviciul nostru de asistenta medicala acordam atentie clientului in cele mai mici detalii. Ii oferim acestuia un contact dedicat pentru orice solicitare, astfel incat sa obtina informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil. In plus, avem decontare directa cu intreaga retea de clinici si spitale partenere. Noi suntem cei care tinem legatura cu asiguratorul, dar si cu unitatile medicale, astfel incat sa il scutim pe clientul nostru de griji suplimentare. Experienta pe care am dobandit-o in domeniul asigurarilor private de sanatate ne ajuta sa oferim consumatorilor din Romania cele mai bune servicii din piata”, a declarat Laura Afrasine, Executive Manager MediHelp International.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: