Finanțe Stiri

Gerke Witteveen preia mandatul de CEO interimar al NN România

27/09/2020 < 1 min read

Gerke Witteveen preia mandatul de CEO interimar al NN România

Reading Time: < 1 minut

NN Group anunță că Anna Grzelonska, în prezent director general al NN Asigurări de Viaţă, va fi numită Chief Executive Officer al NN în Turcia începând cu 1 decembrie 2020.

Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, în prezent Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă, va prelua mandatul de CEO interimar al companiei în România, începând cu 1 octombrie 2020.

Gerke Anno Witteveen primise în octombrie 2019 avizul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou man­dat în func­ția de condu­că­tor executiv, înlo­cui­tor al direc­torului ge­neral al companiei.

Anna Grzelonska s-a alăturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia în 2008, ca director al ariei de Marketing și Comunicare, și a deținut de atunci mai multe roluri de management în companie. În 2010, Anna a fost numită Chief Marketing Officer și membru în echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. În 2014, a fost numită Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia.

Din 2017, Anna Grzelonska a preluat rolul de Chief Executive Officer al NN Romania și a coordonat echipa de management locală cu misiunea de a consolida prezența de succes a companiei pe piața de asigurări din România.

În acest rol, împreună cu echipa de management, Anna Grzelonska a întărit poziţia companiei pe plan local prin tranziția portofoliului de produse către asigurări cu componentă de protecţie și prin progresul semnificativ în demersurile de digitalizare și îmbunătățire a experienţei clienților.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă