Lifestyle Stiri

Global Records este noul reprezentant exclusiv Warner Music în România

1 aug. 2020 2 min

Global Records este noul reprezentant exclusiv Warner Music în România

Reading Time: 2 minute

Casa de discuri Global Records a devenit de la 1 august 2020 noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

„Sunt entuziasmat să ne parteneriem cu Global Records, casă de discuri independentă cu super rezultate pe piața din România, cu un extraordinar sistem de marketing și promo, cu artiști relevanți și cu piese care domină topurile radio și TV”, a spus Alfonso Perez-Soto, EVP, Eastern Europe, Middle East and Africa, Warner Music.

Global Records are în portofoliul său artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek și Mark Stam.

Platforma Global include Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiștii de top din portofoliu și influenceri precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

De asemenea, casa de discuri reprezintă producători și songwriteri de top precum Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, care au participat la nivel internațional la realizare unor piese pentru artiști precum Selena Gomez, Nick Jonas, Nicki Minaj, AKON.

„Warner Music este cea mai mare casă de discuri din lume cu un spirit independent, suntem încântați să colaborăm și să conectăm artiștii din catalogul lor cu iubitorii de muzică din România. Este o colaborare care ne onorează”, a spus Ștefan Lucian, CEO al Global Records.

La scurt timp după izbunirea crizei medicale în România și decretarea stării de urgență, Global Records anunța că alocă un buget de 100.000 de euro, care să-i ajute pe artiștii cu care lucrează să depășească actuala perioadă dificilă, precum și o donație în valoare de 25.000 de euro pentru spitale, prin Asociația Dăruiește Viață.

În 2019, Global Records, care deține 9 studiouri de înregistrare echipate la standarde internaționale, a avut o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro, iar piesele din portofoliu au fost ascultate de peste 1,8 miliarde de ori pe YouTube. Rețeaua de YouTube Global are peste 10,2 milioane de subscribers.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: