Companii Stiri

Globalworth, acționar unic al proiectului Renault Bucharest Connected

15 ian. 2020 < 1 min

Globalworth, acționar unic al proiectului Renault Bucharest Connected

Reading Time: < 1 minut

Globalworth a devenit acționar unic al proiectului care găzduiește Renault Bucharest Connected, cumpărând restul de 50% din pachetul de acțiuni deținute de către compania Elgan Group.

Proiectul de aproape 58.000 metri pătrați pune la dispoziție spații de birouri și un centru de design de 8.000 metri pătrați, dezvoltat în vestul Capitalei, acum în totalitate proprietatea Globalworth.  Angajații care îți desfășoară activitatea aici au la dispozitie și un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor, un restaurant, sală de sport și un cabinet medical.

După achiziția Pitești Industrial Park, unde Dacia Renault este singurul client al companiei, Globalworth vine în întâminarea grupului francez oferindule soluția potrivită pentru spațiile de birouri pein proiectul Renault Bucharest Connected.

De asemenea, sediul găzduiește centrul de inginerie, departamentul de vânzări, sectorul de servicii de business și departamentele de suport – HR, comunicare, IT/S, managementul calității, financiar, legal și asset management.

Construcția a fost demarată în august 2017, clădirea finalizându-se în februarie 2019. Proiectul cuprinde birouri de clasa A desfășurate pe o suprafață de 40.000 metri pătrași și un etaj subteran de 10.000 metri pătrați care include 240 de locuri de parcare, la care se adaugă și cele 760 de locuri de parcare aflate la suprafață.

Renault Bucharest Connected a fost proiectat ținând cont de standardele în materie de eficiență energetică, fiind prima clădire de la noi din țară certificată EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies). O clădire care primește această certificare folosește cu minimum 20% mai puțină energie și apă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: