Tech

Glovo se extinde în România și introduce un nou concept: Cook Rooms

iun. 5, 2019 2 min

Glovo se extinde în România și introduce un nou concept: Cook Rooms

Reading Time: 2 minute

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, a livrat peste 1.800.000 de produse în primul an de activitate în România. În această perioadă, start-up-ul de origine spaniolă și-a extins business-ul în 5 orașe: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași si cel mai nou punct pe harta țării, Brașov, oraș care se bucură de facilitățile oferite de aplicație de la mijlocul lunii mai.

Victor Răcariu, General Manager Glovo România:

„În următoarea perioadă, Glovo va putea fi utilizat în Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Oradea, Sibiu, Ploiești și Pitești. Totodată, privim și către partenerii noștri și dorim să-i ajutăm să facă față unui număr mare de comenzi. În acest scop vom implemeta un nou concept – Cook Rooms – spații unde aceștia pot prepara mâncarea, care va ajunge mult mai repede la clienți”.

Pentru că prețuiesc timpul lor, utilizatorii Glovo aleg categoria “Orice” de multe ori pentru a rezolva probleme apărute pe neașteptat. Categoria a fost folosită de peste 130.000 de ori pentru comandarea unei varietăți mari de produse: de la obiecte vestimentare și accesorii până la obiecte decorative, gadget-uri și produse sportive. Peste 70.000 de comenzi s-au realizat prin categoria “Curier”, printre cele mai livrate bunuri numărându-se documente personale, chei și haine uitate și contracte.

Preferințele culinare ale românilor sunt foarte diverse. În timp ce bucureștenii preferă cheeseburger-ul, clujenii au optat cel mai des pentru pui crocant, iar pizza a fost mâncarea cel mai des comandată de către timișoreni. Când vorbim despre micul dejun, românii comandă cafea, sandvișuri și produse de patiserie, iar la prânz lipia cu pui, burgerul și salata sunt alimentele preferate. Peste 85% din comenzile de mâncare reprezintă 510.000 de shaorme, 380.000 de burgeri și 330.000 de porții de cartofi.

Clienții Glovo au o vârstă medie de 32 de ani, 60 % fiind femei, iar 40 % bărbați. Le place să călătorească și sunt la curent cu noile trenduri, iubesc să petreacă timp cu prietenii, preferând să urmărească alături de ei cele mai noi seriale și filme de pe platformele de streaming.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: