Business Companii Stiri Tech

Softbinator Technologies intră în acționariatul TechMind

4 iun. 2021 2 min

Softbinator Technologies intră în acționariatul TechMind

Reading Time: 2 minute

Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea de produse software pe piață, intră în acționariatul TechMind, firmă de recrutare specializată pe domeniul tech, prin achiziționarea a 25% dintre acțiuni.

Fondată de Andrei Pitiș

TechMind este o companie românească de recrutare specializată în domeniul IT, fondată în anul 2011 de antreprenorul Andrei Pitiș si de Cristina Mutu, specialist recrutare cu peste 14 ani de experiență în Resurse Umane. Firma se axează pe parteneriate între companii și specialiști, și investește în mod constant în cercetare, inovare și analize privind modul în care tehnologiile modelează și schimbă piața IT.

TechMind este, în opinia noastră, în topul nișei locale de recrutare specializată pe domeniul tech. Totodată, am avut o frumoasă colaborare până în prezent și știm că au o echipă foarte bine pregătită, care înțelege nevoile ambelor părți implicate în procesele de recrutare. Pe de altă parte, decizia de investiție vine ca un pas firesc al campaniei noastre active de M&A, pe care am demarat-o cu succes încă de anul trecut”, a declarat Daniel Ilinca (foto), CEO Softbinator Technologies.

Clienți internaționali

Techmind este prezentă pe piața de recrutare din Romania de 10 ani, având un vast portofoliu de clienți, compus din companii de tech cu prezență locală, dar si globală, printre care se numară: Lidl Digital, Unicredit Bank, Fordaq, 888 Holdings (Sparkware Technologies), Mambu, Keysight, Carrefour divizia tehnică, Eau de web.

Suntem încântați să îi avem în acționariatul Techmind pe colegii din Softbinator Technologies cu care am colaborat inițial din postura de agenție-client. După primele interacțiuni, ne-am dat repede seama că avem aceeași misiune: de a aduce împreună pasiunea, oamenii și tehnologia, pentru a crea produse software de impact”, a declarat Cristina Mutu, Managing Partner Techmind. 

Campanie de investiții

Intrarea în acționariatul Techmind a Softbinator Technologies va permite agenției să acopere o paletă mai mare de servicii HR destinate industriei tech și va susține, astfel, o accelerare a dezvoltării portofoliului de clienți.

Softbinator Technologies derulează  în prezent o campanie activă de M&A, fiind în căutare de companii în care să investească și care să funcționeze după aceleași valori – Build tech for humanity – și care să susțină dezvoltarea companiei într-un mod accelerat, atât pe orizontală, cât și pe verticală. Concret, Softbinator Technologies ia în calcul inclusiv achiziția de startupuri și firme IT care, fie sunt interesate să își scaleze proiectele semnificativ, fie trec în această perioadă prin provocări generate de diminuarea activității sau sistarea proiectelor și își doresc să dezvolte businessul în continuare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: