Marketing Stiri

Impreuna pentru gimnastele noastre

10 apr. 2015 < 1 min

Impreuna pentru gimnastele noastre

Reading Time: < 1 minut

OMV Petrom, Leo Burnett Romania, The Geeks si MSLGROUP The Practice sustin echipa feminina de gimnastica la Campionatele Europene ce se desfasoara in perioada 13 – 19 aprilie la Montpellier, in Franta, printr-o campanie pe care o lanseaza sub hastagul #suntemcuvoi.

 De pe 13 pana pe 16 aprilie au loc calificarile in finala competitiei, urmand ca cele mai importante intreceri sa fie difuzate si in tara intre 17 si 19 aprilie.

Fanii echipei feminine de gimnastica a Romaniei isi pot urca fotografiile de incurajare, impreuna cu mesajul pe care vor sa-l transmita gimnastelor, in aplicatia de Facebook #suntemcuvoi.

De asemenea, toate mesajele de sustinere pot fi insotite de hashtag-ul #suntemcuvoi, astfel incat toate gandurile frumoase  sa se indrepte, in cel mai scurt timp, catre sportivele din echipa. Campania #suntemcuvoi este gazduita pe pagina oficiala de Facebook Gimnastele Romaniei, unde fanii pot folosi acelasi hashtag #suntemcuvoi pentru a sustine echipa Romaniei.

Pe langa aplicatia #suntemcuvoi, campania are un site dedicat www.suntemcuvoi.ro, unde se poate afla componenta lotului, povestile fetelor, stiri si informatii instant despre performantele echipei de gimnastica la Campionatele Europene.

Campania este de asemenea sustinuta de agentia de media Optimedia, PRO TV si First Content Studio.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: