Companii

Green Court Bucharest isi deschide portile

31 oct. 2014 2 min

Green Court Bucharest isi deschide portile

Reading Time: 2 minute

Dupa 19 luni de munca si o investitie de 46 de milioane de euro, Skanska, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, a inaugurat prima cladire din Green Court Bucharest.

Aceasta faza a primei investitii Skanska in Romania include o cladire de birouri cu un spatiu inchiriabil de 19.500 mp in 12 etaje deasupra solului, precum si parcarea subterana pentru primele doua cladiri ale complexului. Cladirea A este in acest moment inchiriata in procent de 90% companiilor Orange Romania si Schneider Electric Romania, care se vor muta pana in primavara anului 2015.

Odata cu inaugurarea oficiala a Cladiri A din Green Court Bucharest, Skanska lanseaza in Romania si conceptul original „Workplaces by Skanska”.

Conceptul, implementat acum si la Green Court Bucharest, a fost lansat la nivel global din 2013 si se bazeaza pe patru principii de dezvoltare sustenabila: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriasilor si constructiile verzi.

Mediul de lucru: Toti cei care lucreaza in Green Court Bucharest se vor putea bucura de o curte interioara cu numeroase spatii verzi, zone de socializare cuconexiune Wi-Fi gratuita, potrivite pentru pauze sau sesiuni de lucru creative. In plus, vor avea la dispozitie vestiare, dusuri si facilitati pentru biciclisti.

Localizarea: Green Court Bucharest este situatpe Strada Gara Herastrau, in zona Floreasca – Barbu Vacarescu, una dintre hub-urile de business din Bucuresti cu cel mai mare potential. Accesul usor catre centrul orasului si aeroport, precum si proximitatea fata de mijloacele de transport in comun sunt o parte dintre avantajele acestei pozitionari.

Profitabilitatea chiriasilor: Chiriasii vor beneficia de spatii personalizate, usor de adaptat pentru nevoile viitoare.

Constructiile verzi: Green Court Bucharest este construit respectand principiile dezvoltarii sustenabile, concept care se traduce in solutii inovatoare pentru reducerea impactului cladirii asupra mediului si de asemenea pentru reducerea costurilor operationale ale cladirii.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologii verzi si solutii sustenabile cum ar fi fatada eficienta din punct de vedere energetic, aportul crescut de aer proaspat pentru un mediu de lucru sanatos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de incarcare pentru masinile electrice. Proiectul va fi certificat LEED Gold si le va oferi chiriasilor cel mai inalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente si versatile spatii de lucru din Bucuresti si standarde excelente de calitate.

Grupul Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume. Are in prezent 57.000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2012 venituri totale in valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

Skanska si-a incepuut activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska.

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale. Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: