Companii Stiri

Grupul Floria, vanzari de 950.000 euro in primele 6 luni

30 iul. 2015 < 1 min

Grupul Floria, vanzari de 950.000 euro in primele 6 luni

Reading Time: < 1 minut

Grupul Floria a vandut flori in valoare de 950.000 euro in prima jumatate a acestui an. Factorii care au contribuit la cresterea accelerata la nivel de grup sunt cresterea cererilor de buchete de pe platforma online, deschiderea florariei Floria In Strada si dezvoltarea pe segmentul aranjamentelor corporate si pentru evenimente personale.

Online, crestere cu 60% fata de aceeasi perioada din 2014

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania si divizia online a Grupului Floria, a vândut in primele 6 luni ale anului flori online în valoare de 550.000 euro si a inregistrat astfel o crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Motoarele de crestere care permit afacerii sa se consolideze in piata vanzărilor online de flori in Romania, au fost cresterea numarului de parteneri, livrarea gratuita in 2 ore de la confirmarea comenzii in peste 130 de localitati din toata tara, livrarea in 24 ore in orice destinatie din lume, diversificarea modalitatilor de plata si orientarea catre un public sofisticat, dupa rebranding.

Grupul Floria face primul pas in offline, cu Floria In Strada, pe Ion Campineanu

Primele 6 luni ale anului au marcat si deschiderea primei florarii Floria In Strada, situata in centrul capitalei. Investitia necesara pentru deschiderea florariei a fost de 100.000 euro si face parte din etapa a II-a a proiectului de extindere a grupului Floria, proiect ce implica investitii de peste 200.000 euro pana la finalul 2015.

Foto: © Dolgachov | Dreamstime.comHappy Women With Tablet Pc At Flower Shop Photo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: