Marketing Stiri

Geometry Global are un nou Client Service Director

23 feb. 2016 < 1 min

Geometry Global are un nou Client Service Director

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna februarie a acestui an, Simona Costea este noul Client Service Director al Geometry Global Bucharest.

Simona Costea are o experienta de cinsprezece ani in advertising si marketing, din 2008 preluand functia de Client Service Director al Grafitti BBDO. Incepand cu 2012, a adaugat in portofoliu expertiza de digital (cu un background extins pe zona e-commerce si expunere la o gama larga de canale digitale), strategie, management de campanie, advertising online, analiza si masurarea datelor. De-a lungul carierei sale, Simona Costea a adaugat portofoliului profesional  opt premii de eficienta.  

Este licentiata in filosofie la Universitatea Bucuresti, din 2000. Inainte de contactul cu zona advertising-ului, a lucrat in jurnalism, fiind redactor de stiri pentru presa scrisa. 

In cadrul Geometru Global, Simona Costea coordoneaza departamentul de Client Service (exceptie facand divizia British American Tobacco) –  ariile de ATL, Digital, Shopper Marketing si PR. Conturile active ale departamentului includ clienti precum: Heineken (Golden Brau), Opel, VISA, GlaxoSmithKline, Federatia Romana de Fotbal, Procter & Gamble, OMRON, Coca Cola, GoodMills, Tchibo Brands, Ponderas Hospital, Topanel, Kober, eMag.

In acest moment, Geometry Global Bucharest numara 120 de angajati si 7 departamente, cele mai recent infiintate fiind cele de CRM si PR. 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: