Antreprenori by eMAG

Haine vintage célèbre

14 oct. 2011 2 min

Haine vintage célèbre

Reading Time: 2 minute

La boutique-ul Vintage Room poti sa te imbraci cu haine care au facut istorie in portofoliul celor mai mari designeri internationali. Preturile depasesc asteptarile.

Daca ati ratat cele mai vandute sandale Marc Jacobs, rochiile Lanvin, Gucci, Moschino sau gentile “statement” de la Chloe, Prada ori Balenciaga, le puteti gasi la Vintage Room. Cu o investitie de 50.000 de euro, doi antreprenori romani – ea avocat, el activ in domeniul modei – au deschis in luna martie a acestui an un boutique exclusivist, care ofera articole vintage si articole noi ale celor mai cunoscuti designeri.

Loredana Salcianu si Robert-Jan Brückner, unul dintre managerii care au lansat primul magazin Peek & Cloppenburg in Romania, au gandit un magazin cu servicii personalizate, speciale, precum consignatie (pentru articolele de fashion ale creatorilor de moda internationali) sau Handbag SPA (reparatia gentilor de lux, inclusiv inlocuirea manerelor, fermoarelor, a captuselii, curatarea pielii). Proprietarii au avut ca model faimosul magazin decadestwo.1 din Los Angeles.

Clientul Vintage Room se defineste ca bun cunoscator al brandurilor de lux, in varsta de 30 – 35 de ani, cu studii medii si universitare si venituri de la mediu in sus. Printre clientii magazinului se numara vedete locale (cantareti, prezentatoare si stilisti de televiziune), politicieni, avocati sau doctori. Pentru a creste popularitatea boutique-ului, dar si cifra de afaceri, cei doi au lansat un magazin online pe Facebook, iar pana la sfarsitul anului intentioneaza sa deschida si un magazin online, care sa functioneze direct de pe site-ul boutique-ului. “Noi vindem si cumparam articole de moda vintage de inalta calitate, ale celor mai cunoscuti creatori, precum si haine si bijuterii contemporane, ale unor creatori de ultima generatie care fac senzatie pe podiumurile caselor de moda din Franta, Italia sau America”, spune Loredana Salcianu (38 de ani). Ea este Managing Partner in cadrul casei de avocatura Salcianu Attorneys at Law. Asociatul ei, Robert-Jan Brückner (28 de ani), este consultant in retail si cunoaste foarte bine companiile care au adus in franciza pe piata locala diferite branduri de moda celebre la nivel international. Produsele din Vintage Room se adreseaza mai mult femeilor (70%), iar pentru barbati se gasesc doar accesorii.

Citeste si:

Servicii personalizate
Vinuri care au impresionat
Afacerea Boutique
Pentru cunoscatori
O parfumerie la Budapesta
Fara diferente
Cumparaturi la salon
Chic dar nu mic

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: