Marketing Stiri

#HaiSaMancamImpreuna, a doua oara

7 apr. 2015 < 1 min

#HaiSaMancamImpreuna, a doua oara

Reading Time: < 1 minut

Coca-Cola Romania continua campania “Hai Sa Mancam Impreuna” cu un proiect digital – Poza din Farfurie – prin care mamele pot afla retetele preferate ale tinerei generatii.

Ambasadorul acestei initiative este bloggerul culinar Teodora Rogobete (Teo’s Kitchen.ro). Ea va dezvalui consumatorilor retetele din spatele preparatelor postate pe Facebook sau Instagram sub hashtagul #HaiSaMancamImpreuna.

Proiectul Din poza in farfurie va avea o sectiune dedicata pe blogul www.teoskitchen.ro, unde cititorii pot gasi trei retete noi pe saptamana. Cu ajutorul Teodorei Rogobete, fotografiile publicate sub hashtagul #HaiSaMancamImpreuna se vor transforma in noi surse de inspiratie pentru mamele care vor sa-şi surprinda familia cu preparatele preferate.

Noua editie a campaniei “Hai Sa Mancam Impreuna” se desfasoara pe tot parcursul acestui an si beneficiaza de un mix de comunicare care include spoturi TV, panouri outdoor, evenimente de PR, proiecte digitale şi activari speciale pentru consumatori.

#HaiSaMancamImpreuna a fost prima campanie de Live Twitting dezvoltata in Romania, premiata Golden Drum la categoria Direct Campaigns in anul 2013.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: