Companii Lifestyle Stiri

HI-LVL, un concept unic de entertainment în România

17/11/2020 2 min read

HI-LVL, un concept unic de entertainment în România

Reading Time: 2 minute

Entertainmentul din România s-a reinventat în aceste timpuri dificile printr-un concept inovator, HI-LVL dezvoltat de compania Strategic Production.

În pofida dificultăților de organizare generate de actuala criză sanitară, HI-LVL a fost primul eveniment în aer liber din România la care oaspeții au avut propriul lounge, cu tot cu loc de parcare, pentru ca distanțarea socială să se realizeze în siguranță deplină.                     

Oaspeții, proprietari de mașini premium sau personalizate prin tuning, iubitori ai fenomenului auto, fani ai muzicii electronice, persoane publice și influenceri s-au bucurat de atmosfera incendiară de la această petrecere, respectând în același timp regulile impuse de autorități.

Fiecare grup de participanți a avut propriul lounge pe o platformă special construită, prevăzută cu loc de parcare, iar muzica de top a vibrat întreaga seară, în timp ce mașinile s-au plimbat printre diferitele zone VIP.

[youtube v=”jP-MswMXT8c”]

Scena a avut un set-up impresionant, demn de un festival de muzică, cu sute de lumini, ecrane video uriașe, sunet impecabil și efecte speciale, oferind participanților o experiență unică. Petrecerea nu a venit ca o surpriză generală, date fiind condițiile speciale în care a fost realizată, mai ales că oamenii din spatele conceptului sunt organizatori care stau în spatele multor concerte și festivaluri importante din România, acum reunindu-se pentru a da viață acestui proiect.

„Este doar începutul HI-LVL. Acest concept este creat și dedicat fanilor muzicii de top și iubitorilor de supermașini, pentru a ne putea întâlni și distra în siguranță în acest context. Iar în edițiile următoare vom sărbători din nou împreună viața. Mixând sunetul, luminile și efectele speciale cu motoarele puternice, vom „teleporta” comunitatea noastră într-o realitate mai bună, unde timpul se oprește pentru a face loc doar bucuriei de a fi alături de cei mai buni prieteni”, a pus Cătălin Stoica, CEO Strategic Production.

Ca o confirmare a reușitei, HI-LVL a primit deja premiul Producția anului, la Gala Oameni de Succes – I SUCCESS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă