Hotel Epoque, plus 9%

Hotel Epoque anunta venituri in crestere cu 9% in primul semestru al anului 2015, raportand o cifra de 1,06 milioane euro, fata de 970 000 euro in perioada similara a anului trecut.

Reprezentantii hotelului se asteapta la o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri totale pana la sfarsitul anului. Cresterea se datoreaza performantei inregistrate de structura de cazare si dezvoltarii segmentului de F&B.

In prima jumatate a acestui an, potrivit STR Global, hotelul a avut un grad mediu de ocupare de 68%, peste media  de 65% a pietei din Bucuresti. In  timpul saptamanii, Hotel Epoque a avut o ocupare medie de 69%, iar in weekend de 66%.

 “Am inregistrat o crestere de 9% in primele sase luni ale lui 2015 si asteptam venituri in crestere cu cel putin 10% pana la sfarsitul anului datorita performantei structurii de cazare, care reprezinta peste jumatate din business-ul Epoque, dar si datorita cresterii constante a liniilor de business complementare, respectiv restaurantul gastronomic L’Atelier, organizarea de evenimente si alte servicii de tip boutique”, declara Diana Popescu (foto), Owner & CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure. Hotelul cuprinde 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, dar si un centru de conferinte si un club ideal pentru petreceri private.