Companii Lifestyle Stiri

Hotel Epoque Relais & Châteaux aniversează 10 ani de la inaugurare

4 nov. 2020 3 min

Hotel Epoque Relais & Châteaux aniversează 10 ani de la inaugurare

Reading Time: 3 minute

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului boutique și singurul hotel membru Relais & Châteaux din România.

Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piață locală, reunind toate atributele ospitalității de lux: spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA cu minunate facilități de recreere și un centru de evenimente premium. Motto-ul „Retreat în the heart of the city” evocă o oază de confort și seninătate chiar în inima Bucureștiului.

Arhitectura hotelului Epoque, realizată în stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, în timp ce interioarele dezvăluie o interpretare contemporană a stilului Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX, mizând pe atribute naționale și autentice.

Epoque a fost deschis la 1 noiembrie 2010, în urmă unei investiții de 8 milioane euro, introducând un concept cu caracteristici unice în București: un produs destinat nișei boutique, creat pentru a răspunde exigențelor călătorilor de tip FIT (free independent traveller), care prețuiesc individualitatea și intimitatea, sunt obișnuiți cu un grad ridicat de confort și își doresc multă atenție și servicii impecabile.

Datorită poziției privilegiate și a conceptului spațiilor de cazare cu suprafețe generoase și zona de dormit separată de cea de living & workspace, Epoque a devenit, în scurt timp, prima opțiune pentru călătoriile de business din segmentul cinci stele și s-a consacrat drept cel mai bun business boutique.

Investiția inițială de 8 milioane euro a fost urmată în 2013 de o investiție de 800.000 euro în deschiderea propriului centru de evenimente premium și de o investiție de 50.000 euro în 2014 în rebrandingul restaurantului și deschiderea L’Atelier, conceptul gastronomic din cadrul Hotel Epoque.

În 2019 – 2020, zonele publice au fost complet renovate, investiția depășind 70.000 EUR. În anul 2018, Epoque anunță afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, fiind și primul hotel din România parte din colecție.

„Parcursul Epoque de la lansare la maturitate a inclus realizarea unei destinații de lux complete – gastronomie, SPA și infrastructură de evenimente – precum și securizarea poziției de lider al segmentului boutique. Obiectivele noastre rămân constante, ele vizând calitatea experienței de călătorie, gradul de personalizare al serviciilor și menținerea standardelor de excelență care ne-au consacrat. Ca membri Relais & Châteaux,  l’art de vivre ne reprezintă pe deplin, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: aceea de a oferi oaspeților noștri experiențe excepționale de ospitalitate și de gastronomie. În nouă decadă care începe astăzi, Epoque va îmbrățișa conceptul de new luxury, pentru că luxul se redefinește acum pe coordonate noi: autenticitate, experiențe imersive, sustenabilitate”, spune Diana Popescu, CEO Hotel Epoque Relais & Châteaux și L’ Atelier.

În actualul context care marchează ospitalitatea anului 2020 și care reprezintă o schimbare de paradigmă pentru industria călătoriilor, prioritatea hotelului este de a integra toate protocoalele de siguranță sanitară necesare în mod eficient și neinvaziv în rutina zilnică, pentru a le oferi oaspeților aceeași experiență a luxului, în deplină siguranță. 

Epoque marchează momentul aniversar cu o colecție de oferte, servicii și facilități nou introduse, adaptate la așteptările oaspeților săi în această perioada. Colecția “Celebrating Epoque: a Decade of Luxury” include Pachetul “10 years of Epoque”, propunerea Epoque pentru un sejur de lux complet, precum și seria limitată “Epoque 10OFF”, care oferă tuturor oaspeților care rezervă un apartament în perioada aniversară (1 noiembrie – 30 decembrie 2020) o reducere de 10% la toate serviciile din timpul șederii (cazare, SPA, restaurant, tururi private si transferuri). Oferta este valabilă până la 31 august 2021, pentru sejururi între 1 noiembrie 2020 – 31 august 2021.  De asemenea, restaurantul gastronomic L’ Atelier vine cu propriile oferte și surprize pentru oaspeții săi vechi și noi.

Începând de astăzi, toți oaspeții Epoque vor putea să se bucure de experiența personalizată caracteristică brandului Epoque încă din etapa de planificare a călătoriei. Epoque anunță lansarea propriei aplicații pentru smartphone, disponibilă atât din AppStore cât și din GooglePlay.

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent, ale căror proprietari au în comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Colecția Relais & Châteaux include proprietăți în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley până în Provence sau la plajele Oceanului Indian, oferind o incursiune într-un stil de viaţă inspirat de cultura locală şi o perspectivă unică asupra istoriei. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: