BizRemote by certSIGN Lifestyle

Hotelcon lansează un sistem național de rezervări pentru hotelurile și pensiunile din România

12 iun. 2020 1 min

Hotelcon lansează un sistem național de rezervări pentru hotelurile și pensiunile din România

Reading Time: 1 minut

Structurile de cazare din România de orice dimensiune (hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier) pot fi înscrise într-un nou sistem național de rezervări lansat de Hotelcon.

Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism și are deschidere internațională, pentru că structurile de cazare vor fi incluse automat în alte trei sisteme de rezervări la nivel european. Nu există un număr minim de camere care pot fi integrate în acest sistem.

„Poate că agențiile de turism sunt refractare uneori să lucreze cu anumite locații. Acest sistem reprezintă un liant care va facilita accesul la produsele hoteliere. Toate unitățile integrate în sistemul nostru sunt acreditate și oferim suport în limba română, poze urcate în sistem, poze reale, plăți cu cardul sau transferuri bancare cu plata garantată”, a declarat Gabriela Florea, manager Hotelcon.

Sistemul new.hotelcon.travel, lansat în parteneriat cu touroperatorul italian Olympia Viaggi, oferă gratuit servicii de marketing pentru structurile de cazare. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici).

Hotelcon va organiza pe 25 iunie o conferință la nivel național unde va invita hotelurile care doresc să aibă acces la acest sistem să afle detaliile cu privire la integrare, proces care durează maxim 7 zile.

”Interesul hotelierilor este crescut în această perioadă mai ales că oferim distribuție și integrare gratuită, marketing în sistem și acces la peste 800 de agenții active din România ce le pot genera rezervări prin intermediul Hotelcon. Mai mult decât atât, este foarte importantă comunicarea hotelierilor cu privire la măsurile luate post COVID și la buna desfășurare a cazărilor în perioada următoare”, adaugă Gabriela Florea.

Hotelcon, unul dintre angrosiștii din turismul global, are peste 250.000 de structuri de cazare în sistem, din peste 230 de țări, de la pensiuni până la hoteluri de 5 stele.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: