Companii Lifestyle Stiri

Hotelul Europa, redeschis pentru al 50-lea sezon estival

6 mai 2015 2 min

Hotelul Europa, redeschis pentru al 50-lea sezon estival

Reading Time: 2 minute

Hotelul Europa din Eforie Nord, un simbol al litoralului romanesc si un punct de reper al ospitalitatii romanesti de pe malul Marii Negre, implineste anul acesta 50 de ani.

“In perioada de iarna, hotelul a beneficiat de investitii in zona de spa, de restaurant, in zonele publice si intr-un nou spatiu de joaca pentru copii care va fi completat de un program special de animatie pentru cei mai mici dintre oaspeti. Hotelul isi asteapta, deci, cea de-a patra generatie de oaspeti – copii cu promisiunea ca vor pleca de la Europa cu amintiri ce vor dura o viata”, anunta Ana Hotels, intr-un comunicat de presa.

Hotelul Europa a fost construit in anul 1965 dupa planurile celebrului arhitect Cezar Lazarescu, intr-o perioada in care litoralul romanesc incepea sa straluceasca pe harta turismului international. Cu statura sa impunatoare si orientarea frontala catre mare, cu gradina sa emblematica si piscinele sale cu apa sarata din Lacul Techirghiol, hotelul a avut inca de la inceput toate atu-urile pentru a face istorie. Hotelul a fost renovat complet in anul 2003, cand a fost preluat de Ana Hotels.

Ana Aslan Health Spa a fost inaugurat in 2004 ca cel mai complex spa de pe litoralul romanesc, atat din punct de vedere al bazei materiale, cat si din punct de vedere al diversitatii de tratamente oferite, de la cele traditionale balneo-terapeutice pana la cele de infrumusetare si anti-imbatranire marca Ana Aslan, precum si tratamente de relaxare si proceduri de intretinere corporala.

Pentru a marca aceasta aniversare, hotelul le-a pregatit o surpriza tuturor oaspetilor care implinesc anul acesta 50 de ani si se cazeaza minimum o noapte in hotel.

“Este o aniversare cu o mare incarcatura emotionala pentru intreaga echipa, atat pentru colegii mai vechi cat si pentru cei mai noi. Este, in acelasi timp, o mare responsabilitate sa conduci un hotel cu o asemenea valoare emblematica. Le multumim tuturor celor care, de-a lungul anilor, ne-au ales pentru momentele cele mai frumoase – acelea ale vacantei de vara cu familia, dar si tuturor partenerilor corporate, tur-operatorilor si agentiilor de turism care au avut incredere in noi. Le promitem, in continuare, tuturor oaspetilor nostri, experiente de prima clasa”, declara Iuliana Tasie, Director General al hotelului.

Ana Aslan Health Spa este cel mai complex spa si centru balneo-terapeutic de pelitoral, cu cele 46 de camere de tratament si piscina interioara cu apa sarata adusa direct din Lacul Techirghiol.

Ana Hotels are un portofoliu ce cuprinde in prezent 7 hoteluri. Printre proprietatile sale se numara Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza Bucuresti si Sport Hotel & Spa Poiana Brasov. Ana Hotels dispune de ocapacitate totala de cazare de 972 camere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: