MarComm Marketing Stiri

Spațiu pentru evenimente în aer liber

30 iun. 2020 2 min

Spațiu pentru evenimente în aer liber

Reading Time: 2 minute

Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor Summer In The City, devenind astfel prima agenție de evenimente care, în acest moment, pune la dispoziția publicului un spațiu funcțional în aer liber – Arena Tei, cu o capacitate de până la 500 de persoane care vor putea sta pe scaune, la mese sau individual. Spațiul este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare social și se adresează atât publicului larg, prin platforma Summer In The City, cât și companiilor aflate în căutarea unei soluții pentru implementarea evenimentelor corporate, fiind dotată cu tot ceea ce înseamnă logistică și echipament tehnic.

 

Arena Tei este un spațiu cu circuit închis, în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, într-o zonă verde, aerisită. Spectatorii vor avea la dispoziție și o zonă de food & drinks, cu meniuri gourmet.

”După aproape trei luni de întâlniri online, se simte din ce în ce mai acut nevoia de-a ne reuni în siguranță ca să ne bucurăm de entertainment de calitate. Așa că, dacă 2020 tot ne-a dat planurile peste cap și ne vom petrece timpul mai mult în oraș, ne-am dorit să creăm o platformă de evenimente care să aducă bucurie tuturor în weekend-urile de vară din București. Am descoperit spațiul perfect pentru evenimente în aer liber, în care să putem acomoda 500 de persoane pe scaune, l-am adaptat tuturor normelor și i-am luat alături de noi pe cei mai profesioniști furnizori”, Gabriel Constantinescu, General Manager al Publicis Events

Primele evenimentele din cadrul Arena Tei încep din weekend-ul 3-4 iulie și primul va avea loc vineri, 3 iulie (ora 20:00) când Irina Margareta Nistor va prezenta live filmul “Motherless Brooklyn” (producție 2019). Produs și regizat de Edward Norton, filmul este nominalizat la Globurile de Aur 2020 pentru cea mai bună coloană sonoră. Sâmbătă, 4 iulie (ora 20:00), Irina Margareta Nistor va prezenta live documentarul despre fenomenul Woodstock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și, internațional, pe www.kooltix.com. În format fizic, biletele pot fi achiziționate în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau, ramburs, prin Fan Courier oriunde în țară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: