Interviuri Tech

Huawei P40: Tehnologie pentru o nouă eră

22 apr. 2020 2 min

Huawei P40: Tehnologie pentru o nouă eră

Reading Time: 2 minute

Noua serie de smartphone-uri HUAWEI P40 reușește ceea ce părea imposibil: să ridice iar ștacheta în ceea ce privește designul, fotografia și experiența premium. Ce inovații aduce noul flagship Huawei ne spune Victor Dragnea, Head of Product Marketing and Strategical Partnerships for CEE & Nordic.

Care sunt principalele inovații aduse de seria P40 de la Huawei?

Seria HUAWEI P40 reprezintă viziunea Huawei asupra viitorului tehnologiei de imagistică mobilă. Este un upgrade complet al generației anterioare, în ceea ce privește tehnologia avansată a camerei, cât și experiența utilizatorului per total. Seria HUAWEI P40 este echipată cu cel mai avansat sistem de camere Huawei de până în prezent, o cameră Ultra Vision cu unghi larg de 50 MP cu cel mai mare senzor de care a beneficiat un smartphone până acum. Astfel, flagship-urile din seria P40 permit utilizatorilor să realizeze imagini fără precedent. Această serie recent lansată a beneficiat de îmbunătățiri pentru a ne asigura că performanța întregului sistem de camere depășește capabilitățile precedente. Fotografiile cu unghi larg și ultra-larg permit mai multe detalii ca niciodată, în timp ce obiectivul SuperZoom oferă utilizatorilor cea mai bună stabilizare foto și video din industrie. Toate aspectele care țin de sistemul de camere – de la performanță foto indiferent de nivelul de luminozitate, controlul zgomotului, raza dinamică, rezoluția și până la viteza de focalizare – au beneficiat de actualizări semnificative și esențiale pentru utilizatori. Dacă urmărim îndeaproape aceste aspecte, până în cele mai mici detalii, putem vedea că fiecare element a fost îmbunătățit.

Cum îmbunătățesc acestea experiența de utilizare?

În ceea ce privește experiența utilizatorului, Huawei introduce o nouă caracteristică, intitulată Huawei Golden Snap sau, cum îmi place personal să o numesc, funcția „back to the future”. Seria HUAWEI P40 folosește algoritmi AI pentru a alege acele posturi și expresii faciale care arată cel mai bine în fotografii și selectează primele trei cadre pe care utilizatorul le poate edita și partaja. Această caracteristică permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință imagini în care sunt prezente mișcări dinamice, cum ar fi cele legate de sporturi și activități precum schi sau baschet. Astfel, utilizatorii noilor smartphone-uri Huawei nu trebuie să se mai îngrijoreze că ratează momente speciale, deoarece acum le pot surprinde pe cameră și se pot întoarce la cadrul dorit cu ajutorul acestei funcții de ultimă generație. Toată lumea ar trebui să o încerce.

Care este strategia adoptată de Huawei la nivelul Europei în ceea ce privește produsele?

Europa este una dintre principalele piețe pe care ne concentrăm și vom continua să oferim servicii clienților noștri. Nu doar aici, ci și la nivel global. Am reușit să lansăm seria P40 în toate țările europene, ceea ce a dus la satisfacția utilizatorilor și fanilor noștri. Vom continua să dezvoltăm partea de disponibilitate a produselor prin strategia „1 + 8 + N”, care are ca scop lansarea unui ecosistem de produse unic, completat de câteva caracteristici uimitoare ale dispozitivelor Huawei. Un exemplu excelent este funcția tehnologică de colaborare Multi-screen, care depășește barierele impuse între cele două sisteme, Windows și Android, permițând colaborarea pe o gamă mai largă de dispozitive – cum ar fi între telefon și laptopuri, tablete. De asemenea, funcția ajută mai mult fluxul de date și permite controlul și colaborarea pe ecrane multiple.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: