Stiri Tech

Noua colecție de accesorii Chroma RGB pentru personalizarea desktopului

23 oct. 2020 2 min

Noua colecție de accesorii Chroma RGB pentru personalizarea desktopului

Reading Time: 2 minute

Razer a anunțat un nou controller ARGB, alături de noi accesorii echipate cu tehnologia Chroma RGB, astfel fiecare jucător putând să-și personalizeze sistemul desktop. Noile accesorii Chroma sunt compatibile cu aplicația Razer Synapse și dispun de integrare cu diferite jocuri video și accesorii de tip smart home.

Prețurile noilor accesorii de gaming variază între 25 și 90 de euro.

Colecția este formată din următoarele produse:

  • Razer Chroma Addressable RGB Controller: Noul controller ARGB este menit să rezolve problema sincronizării multiplelor componente PC de tip ARGB cu perifericele care încorporează suport Chroma și dispozitivele provenite de la producători diferiți, reunind toate aceste elemente în cadrul Synapse 3, fără să fie nevoie și de alte aplicații pentru gestionarea iluminării RGB. Controller-ul dispune de puncte de montare identice cu un SSD, putând fi integrat  în orice carcasă de PC. Cele șase puncte de conexiune ARGB le permit utilizatorilor să conecteze ventilatoare, benzi luminoase și alte produse iluminate RGB. 
  • Base Station V2 Chroma: Noul stand de căști a fost conceput să fie mai puțin intruziv, mai fiabil și mai versatil. Astfel, noul stand are un design simplificat, mai îngust, fiind confecționat din aluminiu. Se remarcă baza care previne alunecarea și care include și sistemul de iluminare Chroma RGB. Noul Base Station V2 Chroma elimină risipa de spațiu, prezentând în partea de jos o selecție de porturi, inclusiv două porturi USB 3.1 și un port combo de 3.5mm cu DAC încorporat.
  • Charging Pad Chroma:  oferă până la 10 wați putere pentru încărcarea rapidă a telefoanelor, căștilor sau a altor produse. Suprafața de cauciuc previne zgârieturile și oferă o aderență sporită, fiind totodată iluminată de jur împrejur cu ajutorul tehnologiei Razer Chroma RGB.
  •  Mouse Bungee V3 Chroma: Noul suport pentru cablul mouse-ului oferă confort sporit, dar și stil. Cu un corp de aluminiu, o bază care asigură o fixare stabilă și iluminare.
  •  Mouse Dock Chroma: Conceput în mod special pentru cele mai noi mouse-uri wireless din portofoliul Razer, încorporează un element magnetic care permite atașarea și detașarea rapidă și ușoară a mouse-ului. Baza care asigură o fixare stabilă este complementată de iluminarea Razer Chroma RGB, care poate fi personalizată să ofere informații utile despre gradul de încărcare a bateriei. Stația de andocare este compatibilă cu Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Naga Pro, Razer Basilisk Ultimate și Razer Viper Ultimate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: